Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP

GP baterky, nabíjačky, čelovky

GP: Energia a svetlo pre cestu vaším životom

Firma GP sa venuje vývoju a výrobe batérií a s nimi súvisiacich produktov už vyše 50 rokov. Za túto dobu sa vďaka bohatým skúsenostiam a profesionálnemu prístupu vo všetkých ohľadoch stala jednou z najlepších vo svojom odbore. Špičková kvalita súčiastok, precízne spracovanie, vysoká úroveň bezpečnosti a vyladený dizajn robia powerbanky, svietidlá, čelovky, nabíjačky či GP baterky skvelými pomocníkmi na každodenný život.

Jednorazové a eko nabíjateľné GP batérie

GP batérie – najlepšie napájanie pre vašu elektroniku

V našom sortimente nájdete GP batérie vo viac ako 90 rôznych typoch vhodných do každého zariadenia vašej domácnosti. V širokej ponuke si môžete vybrať jednorazové aj NiMH nabíjacie GP baterky z radu ReCyko. Ďalej ponúkame mikrotužkové AAA, tužkové AA a veľkosti C, D aj 9 V batérie, gombíkové aj špeciálne batérie do načúvacích prístrojov alebo do hodiniek.

Svietidlá GP vám ukážu cestu aj v tej najhlbšej tme

Hľadáte spoľahlivého pomocníka na prácu, na výlet do prírody alebo len záložný zdroj svetla? Svietidlá GP charakterizuje nekompromisná kvalita, dizajn, hliníkové telo pre maximálnu odolnosť, značkové LED čipy a pri vybraných modeloch päť rokov záruky. K tomu navyše ponúknu užitočné funkcie, ako napríklad viac režimov svietenia, fokus, magnet, microUSB nabíjanie a ďalšie. Preferujete skôr čelovku? GP ponúka modely určené na pobyt v prírode, turistiku a prácu, modely pre nenáročných či ultraľahké čelovky na šport.

GP čelovky
GP nabíjačka batérií

GP nabíjačky batérií pre jednoduché a rýchle nabíjanie

Inteligentné GP nabíjačky batérií sú skvelým pomocníkom pre ostrieľaných odborníkov aj úplných začiatočníkov. Nemusíte sa s nimi strachovať, či a kedy nabíjačku odpojíte zo siete. Dokážu vaše batérie nabiť rýchlo a šetrne, a zároveň znížiť náklady spojené s elektrickou spotrebou. Dajte si pokojne krátkeho šlofíka a o starosti spojené s nabíjaním sa postará GP nabíjačka batérií za vás.

Spresniť parametre
133 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18