Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP LED svietidlo C33 + 2× AA batérie GP Ultra

4,7 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

GP LED svietidlo C33 + 2× AA batérie GP Ultra


Drobné LED svietidlo GP C33 ideálne na prácu

Hľadáte praktické LED svietidlo? GP C33 poskytuje svetelný tok 150 lm a dosvit až 100 metrov. Na svietidle nájdete 3 rôzne režimy, ktoré môžete využiť (100 %, 20 % či COB). Napájanie je zabezpečené cez dve AA batérie, ktoré nájdete už v balení. Svietidlo sa javí ako dobrá možnosť na vonkajšie aktivity, a to vďaka jeho vodoodolnosti podľa štandardu IPX4 a malej hmotnosti s možnosťou pripnutia na opasok pomocou kovovej spony.


GP LED svietidlo C33 má jediné ovládacie tlačidlo

GP LED svietidlo C33 disponuje jediným tlačidlom, ktorým ovládate jednotlivé svietiace režimy – 100 %, 20 % a COB (postranné).


V akejkoľvek dielni sa cíti ako doma

Kombinácia praktického bočného COB LED svetla a vloženého magnetu na konci tela svietidla vám príde obzvlášť vhod, ak budete potrebovať mať obe ruky voľné. GP LED svietidlo C33 vysiela intenzívny svetelný tok (180 lm) s dostatočne širokým rozptylom, aby ste videli všetko potrebné.


GP LED svietidlo C33 s praktickým focusom

Ak ponecháte GP LED svietidlo C33 v základnej polohe, tak budete môcť využiť široký svetelný kužeľ s kratším dosvitom. Ten je úplne ideálny pri práci. Keď si budete chcieť posvietiť na nejaký objekt v diaľke, stačí jednou rukou vysunúť focus, ktorý svetelný kužeľ zúži natoľko, aby ste dosvietili až do vzdialenosti 100 m.


Vodoodolná baterka GP C33

Vďaka špecifikácii IPX4 vás nezaskočí ani náhly dážď. Baterka GP C33 sa vody nebojí a bez problémov ustojí striekajúcu vodu zo všetkých smerov.


Telo z tvrdeného hliníka

Tvrdený hliník zaisťuje batériovému svietidlu GP LED C33 perfektné parametre, pretože mu prepožičiava nebývalú tvrdosť a ľahkosť (iba 128 g). Hliníkové telo pôsobí pozitívne aj na samotný čip, pretože ho lepšie ochladzuje. Aby vám svietidlo pri práci nevypadlo, tak rovnako disponuje špeciálnou nekĺzavou povrchovou úpravou. Ak by vám však spadlo, tak nezúfajte – bez problémov odolá pádom z výšky do 1 metra.


Baterke GP C33 stačia 2 tužkové batérie

Pri baterke GP C33 nájdete v balení dve alkalické tužkové batérie značky GP, ktoré vám zaručia prvé hodiny príkladnej spolupráce. S ich množstvom energie vydrží svietidlo fungovať až 20 hodín. Po ich vybití môžete využiť akékoľvek iné jednorazové alebo nabíjacie alkalické batérie.



Bočné LED svetlo

Jedným zo svetelných režimov baterky je aj praktické bočné LED svetlo. To síce svieti na kratšiu vzdialenosť, ale do oveľa širšieho priestoru. Úplne perfektné pri práci v dielni alebo pri zakladaní táboriska pod šírym nebom.


Vodoodolné LED svietidlo GP C33

LED svietidlo GP C33 budete môcť bez problémov použiť aj pri práci vonku, pretože disponuje odolnosťou podľa špecifikácie IPX4 – silný dážď mu neublíži.


Výsuvný focus baterky GP C33

Jasnejší, ostrejší a do väčšej diaľky dosahujúci svetelný kužeľ docielite focusom. Vďaka skvelej ergonómii baterky GP C33 ju pohodlne ovládate jednou rukou – tou, v ktorej svietidlo držíte.


GP LED svietidlo C33 s 3 svetelnými režimami

GP LED svietidlo C33 riadi multifunkčné tlačidlo reagujúce na intenzitu stlačenia. Poctivým zatlačením ho zapnete alebo vypnete. S polovičnou silou docielite zmenu svetelného režimu – 100 %, 20 % a COB.


Super výkonné CREE LED čipy

Kľúčovým prvkom profesionálneho svietidla je nepochybne jeho čip. CREE LED vám zaistí vysokú svietivosť aj životnosť, extrémny dosvit a príjemný rozptyl svetla.


Silný magnet v zadnej časti baterky GP LED C33

Okolo hlavného tlačidla baterky GP LED C33 je vložený extra silný magnetický prsteň, vďaka ktorému ju môžete prichytiť k akémukoľvek kovovému predmetu či povrchu. Ideálne pri práci v tme.



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Baterka

Vlastnosti

Výkon 150 lm
Maximálny dosvit 100 m
Počet LED 2 ×

Napájanie

Zdroj napájania Jednorazové batérie
Maximálna výdrž 20 h
Počet batérií 2 ×
Typ batérie AA

Vodotesnosť

Stupeň krytia IPx4
Vodotesnosť IPX4

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Nárazuvzdornosť, Vodoodolnosť

Rozmery

Hĺbka 26 mm
Šírka 165 mm
Výška 26 mm
Hmotnosť 128 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPTGP004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891199183904
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07