Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GP CR2025 lithiová 5ks v blistru

4,8 183 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
4,90 €
Pri kúpe 1 balenie 4,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 4,40 €/balenie
Pri kúpe 3 balenie 4,15 €/balenie
Pri kúpe 4 a viac balenie 3,91 €/balenie

GP CR2025 lithiová 5ks v blistru

Gombíkové batérie CR2025 obsahujú lítium, vďaka ktorému vás nikdy nesklamú. Lacné alkalické „gombíky“ tak jednoznačne prevyšujú svojím maximálnym výkonom, dvojnásobným napätím (3 V), stabilným za akokoľvek extrémnych podmienok a abnormálne dlhou životnosťou (10 rokov). Vzhľadom na to nachádzajú uplatnenie v bežnom živote (ako gombíkové batérie do hodiniek alebo do naslúchadiel) aj v náročných plánoch vrcholových športovcov a nevyliečiteľných dobrodruhov (ako externé batérie, na ktoré je spoľahnutie).

Sú malé, ale šikovné. Tvoria neodmysliteľnú súčasť všetkých moderných domovov, ktoré sa nebránia novým technológiám. O bezpečnosť vašej rodiny sa starajú v zabezpečovacích systémoch, snímačoch alebo detektoroch dymu, život ale každý deň uľahčujú tiež v diaľkových ovládačoch (od auta, garážových brán alebo elektrických roliet) a elektrických zámkoch na dverách. S ich pomocou si ušetríte veľa krokov navyše, zabuchnutých kľúčov vnútri bytu aj odcudzených vecí. Jedna sada batérií dodá energiu vašej elektronike na mnoho rokov.


Gombíkové batérie GP

10 rokov na plné obrátky

Oddanosť a maximálne pracovné nasadenie vám garantujú minimálne na dlhých 10 rokov. Vzhľadom na ich výkon, odolnosť aj cenu sa ich kúpa dá bez preháňania prirovnať k výhre v lotérii.

Gombíkové batérie GP

S ochranným štítom proti vytečeniu

Vytečené batérie v drahších zariadeniach predstavujú ukážkovú nočnú moru každého z nás. Preto sa tieto lítiové batérie GP obrnili ochranou proti vytečeniu, ktorou sú vybavené do teplôt v neuveriteľnom rozmedzí -40 °C až 60 °C.

Gombíkové batérie GP

Od expertov na batérie

Kvalitné batérie nerastú na stromoch. Za ich existenciou stoja roky výskumu, pod taktovkou skúsených vývojárov a moderná výrobná linka. Spoločnosť GP sa môže pochváliť obojím. Vďaka tomu vás už desiatky rokov zásobuje batériami prvotriednej kvality.

Vyrobené v Japonsku

Obyvatelia tzv. Krajiny vychádzajúceho slnka nevyužívajú svoj zenový pokoj len na skrášľovanie záhrad a bezchybnú prípravu sushi. Uplatňujú ho aj v moderných technológiách, ktorým vo svetovom meradle kraľujú. Gombíkové batérie GP vám preto dodajú maximum energie všade tam, kde zelený čaj nestačí.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 0,17 Ah
Napätie 3 V
Typ článku Li

Typ

Typ batérie Jednorazová
Veľkosť batérie Gombíková CR2025

Obsah balenia

Počet batérií v balení 5 ks
Kód:  HM021a6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1042202515
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16