Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Archív - Garmin Forerunner

Smart hodinky Forerunner Garmin

Garmin Forerunner sú smart GPS hodinky pre športovcov

Pod označením Garmin Forerunner nájdete množstvo rôzne vybavených inteligentných hodiniek, pre ktoré je príznačná nízka hmotnosť, športový dizajn, vysoká odolnosť a slušná výdrž batérie pre celodenné športovanie bez nutnosti nabíjania. Aj základné Forerunner Garmin hodinky už ponúkajú prémiové funkcie, ako je stanovenie VO2Max výkonnosti, určenie efektivity tréningu alebo virtuálneho bežeckého trénera, ktorý sa prispôsobí vašej kondícii a časovým možnostiam. Vrcholné športové modely sú potom zamerané na vrcholových a výkonnostných športovcov a zvládnu extrémne športové aktivity (napríklad preteky typu Ironman alebo vytrvalostné 24-hodinové a dlhšie preteky). Garmin hodinky Forerunner zaobstaráte aj s bezplatným tréningovým denníkom Garmin Connect, ktorý ponúka ukladanie, podrobné vyhodnotenie alebo zdieľanie tréningov s trénerom či priateľmi. 

Spresniť parametre
29 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07