Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Inteligentné športové hodinky Garmin Forerunner 745 sú ideálne pre náruživých športovcov

Inteligentné fitness hodinky Garmin Forerunner 745 ponúkajú množstvo pokročilých funkcií pre široké spektrum pohybových aktivít. Vďaka inteligentným senzorom hodinky v reálnom čase sledujú a vyhodnocujú vašu aktivitu a na základe nameraných výsledkov prispôsobujú tréningový plán pre ľahšie dosiahnutie vyššej úrovne. Hodinkám Garmin Forerunner 745 nechýbajú ani inteligentné funkcie na uľahčenie každodenného života, ako sú bezkontaktné platby Garmin Pay, príjem mobilných notifikácií alebo integrovaný hudobný prehrávač. 

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

  • Farebný 1,2" displej chránený sklom Corning Gorilla Glass DX
  • Smart hodinky Garmin Forerunner 745 s pohodlným silikónovým remienkom v mentolovej farbe
  • Optické meranie srdcového tepu a okysličenia krvi zo zápästia
  • GPS/GLONASS, akcelerometer, výškomer, gyroskop, kompas, teplomer, oxymeter
  • Vodoodolné vyhotovenie do 5 ATM
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bluetooth a ANT+
  • Prijímanie notifikácií z inteligentného telefónu (Android a iOS)
  • Výdrž batérie pri bežnom používaní až 7 dní (bez GPS)
  • Integrovaný prehrávač hudby
  • Podpora bezkontaktných platieb Garmin Pay

1,2" farebný MIP displej zobrazí všetky hodnoty

Všetky funkcie a namerané hodnoty prehľadne zobrazíte na 1,2" dotykovom displeji s antireflexným povrchom, ktoré chráni odolné sklíčko Corning Gorilla Glass DX. Hodinky Garmin sa ovládajú mechanickými tlačidlami. Na pohodlné nosenie sú smart hodinky Garmin Forerunner 745 vybavené silikónovým remienkom s funkciou QuickRelease s možnosťou jednoduchej výmeny. Samozrejmosťou je vodoodolné vyhotovenie 5 ATM. 

Smart hodinky Garmin Forerunner 745 – osobný tréner na vašom zápästí

Smart športové hodinky Garmin Forerunner 745 ponúkajú pokročilé nástroje na vyhodnotenie vášho tréningu a celkovej výkonnosti. Ide napr. o výpočet aeróbneho a anaeróbneho tréningového efektu, stanovenie tréningovej záťaže alebo odhad výkonnosti VO2max. Nechýba ani integrovaná funkcia virtuálneho trénera GARMIN COACH, ktorý priebežne prispôsobuje tréningový plán podľa vašich výsledkov. V inteligentných hodinkách Garmin Forerunner 745 je k dispozícii množstvo prednastavených športových profilov pre monitoring najbežnejších pohybových aktivít. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Profily pre športové aktivity

Garmin Forerunner 745 ponúkajú množstvo prispôsobiteľných športových profilov, ako je beh, plávanie, cyklistika, turistika, veslovanie, lyžovanie, golf, fitness, triatlon a veľa ďalších. Nechýba možnosť nastavenia alarmov (srdcový tep, vzdialenosť, tempo). 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Funkcia VO2 MAX

Pomocou funkcie VO2 Max môžete indikovať predpokladaný výkon pre efektívnejší tréning. Táto metrika vnútri hodiniek Garmin Forerunner 745 zohľadňuje aj prípadné výkyvy výkonu spôsobené horúcim počasím alebo zmenou nadmorskej výšky. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Meranie dennej aktivity

Fitness hodinky Garmin neustále sledujú vašu srdcovú frekvenciu, hladinu stresu, kvalitu spánku, správnosť dýchania či optimálny pitný režim. Na základe zistených hodnôt zistíte, či ste pripravení na fyzickú aktivitu alebo je čas na relaxáciu. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Zhodnotenie výkonu

Počas behu smart hodinky Forerunner 745 v reálnom čase analyzujú tempo, srdcový tep a jeho variabilitu na posúdenie vášho bežeckého výkonu. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Tréningová záťaž

Štatistická funkcia hodiniek Garmin Forerunner 745 sleduje objem tréningu za posledných 7 dní a porovnáva ju s optimálnym rozsahom podľa vašej kondície a aktuálnej tréningovej histórie. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Garmin Coach

Vytvorte si vlastný tréning alebo si stiahnite zadarmo už pripravené tréningové plány pomocou služby Garmin Coach. Plány obsahujú pokyny od odborných trénerov a dokonale sa prispôsobia vašim cieľom a kondícii. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Doba regenerácie

Táto funkcia vás po každom tréningu informuje o optimálnej dĺžke regenerácie, aby ste sa pripravili na ďalší náročný výkon. Inteligentné hodinky Garmin Forerunner 745 zohľadnia intenzitu tréningu aj ďalšie faktory, ako je stres, denná aktivita alebo spánok. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Viac systémov GNSS

Garmin Forerunner 745 poskytnú prístup k niekoľkým rôznym satelitným systémom (GPS, GLONASS a Galileo) pre presnú navigáciu aj v náročnejších prostrediach. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Integrovaný hudobný prehrávač

Vďaka integrovanému hudobnému prehrávaču s pamäťou na 500 skladieb môžete počúvať obľúbenú hudbu pomocou pripojených Bluetooth slúchadiel. Rovnako môžete do hodiniek Garmin Forerunner 745 nahrať zoznam skladieb z vášho účtu Spotify, Deezer alebo Amazon Music. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Prijímanie notifikácií

Po spárovaní hodiniek Garmin Forerunner 745 s mobilným zariadením môžete priamo na ciferníku zobrazovať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS správach, e-mailoch či prijímať upozornenia z obľúbených aplikácií. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Garmin Pay

So smart hodinkami Garmin Forerunner 745 môžete vykonávať bezpečné bezkontaktné platby priamo z vášho zápästia pomocou technológie Garmin Pay u všetkých podporovaných predajcov. 

Garmin Forerunner 745 Music Neo Tropic

Detekcia nehody

Ak sa ocitnete v nebezpečenstve alebo vaše hodinky Garmin Forerunner 745 zistia, že došlo k nehode, funkcia asistencie a detekcie incidentov ihneď odošle informáciu o vašej aktuálnej polohe na núdzové kontakty uložené v adresári. 


Váš osobný tréningový denník

Po spárovaní inteligentných hodiniek Garmin Forerunner 745 s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú znázornené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie hodiniek Garmin Forerunner 745 sú kompletne lokalizované do češtiny. 


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, iOS 12, iOS 11, Android 12.0, Android 13.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,2 "
Typ displeja Transflektívny MIP
Sklíčko Gorilla Glass

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 43,8 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Modrá
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Spôsob ovládania Ovládanie tlačidlami
Hmotnosť 47 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Typ NFC platby Garmin Pay
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Prevýšenie, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo, Úroveň regenerácie tela, Virtuálny tréner
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie úrovne stresu, Pitný režim, Dychové cvičenia, Sledovanie menštruačného cyklu, Pripomenutie pohybu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Obchod s aplikáciami, Detekcia pádu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Špecializované funkcie pre aktivity Outdoorové funkcie

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Angličtina, Slovenčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 12,6 cm
Typ zapojenia 22mm Garmin QuickFit

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 168 h (7 d)
Bežná výdrž batérie 16 h (0,67 d)
Kapacita úložiska 8 GB

Značka/model

Značka Garmin
Kód:  SKGforNt
Produktové číslo:  010-02445-11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19