Obnoviť stránku

Fenix

Svietidlá a čelovky Fenix – banner

Fenix: Odolné svietidlá s výnimočným výkonom

Fenix je jedným z popredných výrobcov veľmi kvalitných LED čeloviek a svietidiel, ktoré si počas 20 rokov existencie značky získali priaznivcov po celom svete. Vďaka inovatívnemu prístupu, použitiu najmodernejších technológií a maximálnemu dôrazu na kvalitu spracovania sa môžu svietidlá a čelovky Fenix pýšiť odolnosťou a výkonom, z ktorého prechádza zrak. Zažite na vlastnej koži ten pocit, kedy Fenix čelovka svieti ako automobil a z noci urobí razom deň! Mali ste už niekedy v ruke baterku, ktorá dosvieti bez pár metrov na 1 kilometer ďaleko? Fenix čelovky a baterky vám tieto pocity umožnia.

Športové a outdoorové čelovky Fenix

Čelovky Fenix stvorené na šport a outdoor

Pri rôznych športových aktivitách, ale aj pri výprave do prírody príde vhod odolnosť kovovej konštrukcie, vodotesnosť IP68 a neskutočný výkon, ktorým čelovky Fenix disponujú. Kvalitné nabíjacie Li-ion akumulátory vás nikdy nenechajú v štichu. Zo širokej ponuky si vyberiete extra výkonné modely do extrémnych situácií aj malé a ľahké svietidlá Fenix na beh, bicykel či turistiku. Červené svetlo alebo dva reflektory s rôznou šírkou svetelného kužeľa využijete pri náročných expedíciách, ale aj pri práci doma či na chate.

Fenix svietidlá vždy po ruke

Každý tú situáciu určite niekedy zažil a nespočetnekrát počul vetu: „Posvieť mi, nevidím.“ Pokiaľ chcete mať istotu, že budete mať Fenix svietidlá vždy po ruke, určite vyberte jednu z mini svetiel ako prívesok na kľúče alebo do vrecka. V prípade, že ste vyznávači turistiky, chatárčenia a outdooru všeobecne, zamerajte pozornosť na nabíjacie Fenix svetlo, určite nájdete to pravé. Profesionáli alebo nadšenci do svietidiel budú vo svojom živle medzi výkonnými pátracími a taktickými svietidlami, ktoré vás doslova oslnia.

Príručné svietidlo Fenix
Profi čelovka Fenix

Fenix svetlo pomôže zvládať tmu aj profíkom

Najpresvedčivejším dôkazom o kvalite a spoľahlivosti môže byť to, že je Fenix svetlo využívané policajtmi, že pomáhalo armáde v Afganistane, alebo že je nimi vybavená posádka áut a vrtuľníkov záchrannej služby. O všetkých vlastnostiach sa presvedčili aj špičkoví športovci ako ultramaratónci Radek Brunner a Katka Kašparová, cyklista Dan Polmann, ktorý na bicykli prešiel USA zo západu na východ v rámci Race Across America či Martin Doleček oboplávajúc svet na svojej jachte.

Spresniť parametre
69 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01