Obnoviť stránku

Fenix E03R V2.0

5 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Fenix E03R V2.0

Výkonné nabíjacie vreckové svietidlo Fenix E03R V2.0

Zažeňte tmu pri odomykaní dverí alebo hľadaní predmetov v taške alebo kabelke s kompaktnou a odolnou nabíjacou baterkou Fenix E03R V2.0. Svetelný tok dosahuje maximálnu hodnotu až 500 ANSI lúmenov, pri ktorom svetelný kužeľ rovnomerne osvetľuje priestor do 90 metrovej vzdialenosti. Fenix E03R V2.0 má vstavaný akumulátor, ktorý sa nabíja prostredníctvom moderného USB-C rozhrania na boku svietidla. Využiť môžete celkom 4 režimy bieleho svetla a 2 režimy červeného svetla. Pri najnižšom stupni dosahuje výdrž až 30 hodín. Podarenou novinkou je funkcia Breathing light, ktoré vytvárapulzujúce svetlo okolo spínacieho tlačidla. K baterke Fenix E03R V2.0 obdržíte praktický krúžok na zavesenie na kľúče. V spínacom tlačidle je umiestnený indikátor nabitia batérie.

Kľúčové vlastnosti baterky Fenix E03R V2.0

  • Baterka s tromi LED diódami (2× biela + 1× červená)
  • Biele svetlo so štyrmi režimami svietenia; 5, 30, 150 a 500 lúmenov
  • Funkcia Breathing light vydáva pulzujúce svetlo okolo spínacieho tlačidla
  • Súčasťou balenia je pútko na zavesenie na kľúče
  • Ovládacie tlačidlo môžete uzamknúť proti nechcenému spusteniu
  • Fenix E03R V2.0 má zabudovanú batériu s kapacitou 400 mAh
  • Nabíjanie cez USB-C
  • Indikácia stavu nabitia batérie alebo nabíjania v tlačidle
  • Baterka má pamäť na aktiváciu posledného spusteného režimu bieleho svetla
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Odolné prevedenie so štandardom IP66
  • Frézované telo z hliníkovej zliatiny odolá nárazom aj poškriabaniu
  • Upozornenie na vybité batérie

Fenix E03R V2.0 disponuje tromi diódami

Aj napriek svojim kompaktným rozmerom má nabíjacia baterka Fenix E03R V2.0 hneď tri LED diódy. Dve LED MATCH CA18 vytvára široký, plynulý svetelný kužeľ bieleho svetla v dennom odtieni (3 500 – 5 500 K). Tok bieleho svetla môžete prispôsobiť štyrmi režimami – 5, 30, 150 a 500 lúmenov. Na najvyšší výkon dosahuje dosvit až 90 metrov. Medzi bielymi diódami baterky Fenix E03R V2.0 je umiestnená červená LED Everlight 2835 dióda. Tá môže svietiť súvisle, alebo vydávať signálne blikanie. Fenix E03R V2.0 má režim Breathing light, čo je pulzujúce svetlo, ktoré nevychádza priamo z reflektora, alebliká okolo spínacieho tlačidla. U neho si môžete zvoliť červenú alebo zelenú farbu. Skvele tak poslúži ako signalizačný prvok, ak budete chcieť nájsť v batohu alebo kabelke svoje kľúče, na ktorých máte baterku Fenix zavesenú. Dióda tiež indikuje stav nabitia akumulátora, prípadne priebeh nabíjania.

Široké možnosti využitia

Baterka Fenix je vyrobená z odolnej hliníkovej zliatiny, vďaka ktorej odoláva nárazom. Povrchová úprava s anodizáciou III. typu odolá aj poškriabaniu, čo vám príde obzvlášť vhod, pokiaľ pripnete baterku Fenix E03R V2.0 ku zväzku kľúčov. Štandard IP66 zaistí vodoodolnosť proti striekajúcej vode zo všetkých smerov, takže ju môžete bez obáv používať aj v daždi. K baterke obdržíte aj praktický krúžok na zavesenie. Fenix E03R V2.0 preto môžete nosiť pokojne na opasku, kabelke, batohu aj šnúrke na krku. Baterka váži iba 30 gramov a ťažiťvás naozaj nebude. O bezpečnú prevádzku sa stará ochrana proti prehriatiu, ktorá zníži svetelný výkon akonáhle teplota prekročí 60 °C. Pri nosení vo vrecku oceníte možnosť predísť nechcenému zapnutiu, dlhým stlačením ovládacieho tlačidla ju uzamknete a rovnako tak zase aktivujete.

Baterka Fenix E03R V2.0 má vstavanú batériu s vysokou kapacitou

Oproti predchádzajúcej generácii má Fenix E03R V2.0 dvojnásobnú kapacitu batérie, teda 400 mAh. Na najnižší režim tak dosahuje výdrž až 30 hodín. Baterka Fenix E03R V2.0 sa nabíja prostredníctvom USB-C a navyše netrpí pamäťovým efektom.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Baterka

Vlastnosti

Výkon 500 lm
Maximálny dosvit 90 m
Životnosť 50 000 h
Počet LED 3 ×
Počet režimov svietenia 6 ×

Napájanie

Zdroj napájania Nabíjací akumulátor
Kapacita 400 mAh
Maximálna výdrž 30 h
Doba svietenia na max. výkon 1,3 h
Počet batérií 1 ×
Umiestnenie zdroja V tele

Vodotesnosť

Stupeň krytia IP66
Vodotesnosť IP66
Materiál Hliník

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Červené svetlo, Krátkodobé zvýšenie výkonu, Nárazuvzdornosť, Nastavenie intenzity svetla, Široký kužeľ svetla, USB nabíjanie, Vodoodolnosť

Rozmery

Hĺbka 13 mm
Šírka 26 mm
Výška 52 mm
Hmotnosť 30 g

Farba

Farba Sivá
Kód:  SPTfen44
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6942870309552
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11