Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Fenix BC25R

4,9 46 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
54,90 €

Fenix BC25R

Výkonné cyklistické svietidlo s odolným dizajnom

Výkonné dobíjacie cyklosvietidlo Fenix BC25R disponuje maximálnym svetelným tokom 600 lúmenov (ANSI), vďaka ktorému zaručí dosvit až na vzdialenosť 106 metrov. Svietidlo je zhotovené z pevnej zliatiny hliníka a nárazuvzdorného plastu a disponuje vodotesným a prachuvzdorným materiálom. Je teda ideálne na nočné tréningy, pravidelné dochádzanie do práce aj na vytrvalostné preteky.


Kľúčové vlastnosti svetla na bicykel Fenix BC25R

  • Maximálna vzdialenosť dosvitu až 106 m
  • 5 režimov výkonu vrátane funkcie blikania
  • Jednoduchá montáž a demontáž
  • Vodoodolnosť podľa špecifikácie IP66
  • Hmotnosť svetla je 160 g
  • Integrovaný Li-ionový akumulátor s výdržou až 36 hodín
  • LEDkový indikátor stavu batérie
  • Dobíjací Micro USB kábel súčasťou balenia

Prirodzené svetlo, ktoré neoslňuje

Cyklosvietidlo Fenix BC25R je vybavené modernou diódou Cree XP-G3 s teplejším odtieňom svetla (neutrálna biela), ktoré poskytuje prirodzenejšie a kontrastnejšie podanie farieb v teréne. Vďaka špeciálne tvarovanému reflektoru je svetlo nasmerované len dopredu a na strany, takže nedochádza k oslneniu chodcov a vodičov.


5 režimov výkonu

Fenix BC25R ponúka celkom 5 digitálne regulovaných režimov výkonu (600/350/150/50 lm) vrátane funkcie blikania. Vďaka vstavanej pamäti si svietidlo pamätá posledný nastavený režim. O napájanie sa stará Li-ionový akumulátor s kapacitou 2 600 mAh, ktorý poskytuje výdrž až 36 hodín. Akumulátor ľahko dobijete pomocou klasického Micro USB kábla.


Jednoduchá montáž

Montáž a demontáž cyklistického svetla Fenix BC25R je veľmi jednoduchá a rýchla, bez nutnosti použitia náradia. Špeciálny držiak sa postará o rýchle uchytenie na klasické riadidlá bicykla s priemerom od 20 až do 35 milimetrov. Držiak tiež umožňuje rýchle vybratie svetla, ktoré môžete používať ako ručné svietidlo.



Parametre a špecifikácia

Druh svetla

Druh svetla Predné

Vlastnosti

Umiestnenie Na riadidlá
Spôsob pripevnenia Objímka
Maximálna výdrž 36 h
Svetelný tok 600 lm
Dosvit 106 m
Viditeľnosť 250 m
Výbava Vypínač
Funkcie Blikanie
Vlastnosti Ochrana proti prehriatiu, Nastaviteľný uhol svietenia, Regulácia intenzity svietenia, Indikácia stavu batérie
Materiál konštrukcie Hliník
Počet režimov 5
Počet LED 1 ks
Stupeň krytia IPX6

Napájanie

Napájanie Dobíjací akumulátor
Počet batérií 1 ks
Doba nabíjania 2,5 h

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 155 g

Balenie

Súčasť balenia Nabíjací kábel, Držiak, Batéria
Počet svetiel v balení 1 ks
Kód:  SPTkn2121
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6942870305950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19