Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Detské tablety

Detské tablety sú v súčasnosti bežnou súčasťou života mnohých detí. Okrem zábavy a komunikácie tiež deťom ponúkajú prostriedok vzdelávania sa. Avšak, ako pri každom novom zariadení, aj keď vyberáte tablet pre deti, je dôležité zvážiť všetky výhody a nevýhody, aby ste mohli urobiť informované rozhodnutie, ktorý tablet bude pre vaše dieťa ten pravý.

Pokračovať
Spresniť parametre
88 položiek

Detské tablety

Detský tablet pre malých objaviteľov kombinuje zábavnú elektronickú hračku, ale aj skvelý vzdelávací nástroj. Pomáha rozvíjať kreativitu, logické myslenie a predstavivosť. Je navrhnutý s ohľadom na bezpečnosť, vekové špecifikácie a vzdelávací potenciál, čím poskytuje rodinám moderný nástroj na rôznorodé využitie.

Ako vybrať detský tablet?

Ak vyberáte detský tablet, je dôležité zvážiť nasledujúce faktory:

  • Vek dieťaťa: Vzdelávací tablet pre deti je dostupný v rôznych veľkostiach a funkciách. Pre mladšie deti sú vhodné tablety s menšou obrazovkou a jednoduchým ovládaním, staršie môžu potrebovať s väčšou obrazovkou a pokročilejšími funkciami.
  • Rozpočet: Tablet pre deti sa pohybuje v širokom cenovom rozpätí. Je dôležité si stanoviť rozpočet, aby ste mohli nájsť taký, ktorý vyhovuje vašim potrebám a možnostiam.
  • Funkcie: Tablety môžu mať rôzne funkcie ako napríklad fotoaparát, GPS alebo predinštalované aplikácie. Zvážte, aké funkcie sú pre vaše dieťa potrebné.
  • Rodičovské kontroly: Je dôležité nastaviť rodičovskú kontrolu, aby ste mohli obmedziť prístup dieťaťa k nevhodnému obsahu, či blokovať určité webové stránky, aplikácie a funkcie.

Tablety pre deti od 3 rokov

Tablety pre deti od 3 rokov sú ideálne na zábavu a hranie sa s edukáciou. Niektorí odborníci sa domnievajú, že deti by nemali používať tablety pred vekovou hranicou 3 rokov. Mnohé deti však už vo veku 2 rokov prejavujú záujem o tablety a môžu byť schopné ich používať bezpečne a zodpovedne. V našej ponuke nájdete aj detský tablet od 3 rokov, ktorý je špeciálne prispôsobený ich veku a potrebám.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17