Obnoviť stránku

Concept

Spotrebiče Concept

Concept – s dôvtipom vymyslené pre život

Česká značka Concept patrí už niekoľko desiatok rokov medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov nielen u nás, ale aj v mnohých európskych krajinách. Concept sa môže pochváliť širokou ponukou rýchlovarných kanvíc, sušičiek, vysávačov, ale aj vstavaných a voľne stojacich spotrebičov. Značka prichádza so stále čerstvými nápadmi a dôvtipne vymyslenými prvkami dodávajúcimi spotrebičom na originalite a funkčnosti. Hlavnou prioritou firmy Concept je už od počiatku zákazník, ktorý ocení vysokú kvalitu, moderný dizajn a rýchly centrálny servis.

Robotický vysávač Concept

Obľúbte si s Conceptom upratovanie, pri ktorom nepohnete ani prstom

Značka Concept rozumie vašim potrebám pri upratovaní, a preto v jej sortimente nájdete všetko, čo vám pomôže pri zneškodnení neporiadku. Bezstarostné a automatické upratovanie podláh zariadia robotické vysávače, ktoré môžete ovládať aj mimo domova cez mobilnú aplikáciu Concept Home. Rýchle upratovanie na horšie dostupných miestach zvládnu tyčové vysávače, zatiaľ čo ručné vysávače sú ideálne na vysávanie auta, či nábytku. O hĺbkové čistenie s dezinfekčnými účinkami sa postarajú parné mopy. Concept myslí aj na alergikov a majiteľov chlpatých maznáčikov, takže vysávačom nechýbajú kvalitné filtrácie a špeciálne kefy na zvieracie chlpy (PET kefy, turbokefy).

Staňte sa šéfkuchárom, ktorý vždy oslní svojím pokrmom

Nie nadarmo sa hovorí, že láska prechádza cez žalúdok. S kuchynskými spotrebičmi Concept vytvoríte vždy dokonalé pokrmy, ktoré si zamilujete. Planetárne roboty prekvapia svojím perfektným šľahaním, miešaním, miesením, ale aj strúhaním, mixovaním, alebo mletím mäsa. Varné hrnce sú majstrami v úspore vášho času pri varení a kontaktné grily v príprave božských steakov. Nezabudnite si ale pozrieť aj ďalšie kuchynské spotrebiče Concept, ktoré vám uľahčia vašu každodennú prácu v kuchyni.

Kuchynský robot Concept
IPL epilátor Concept

Concept pre dokonalé telo, vlasy aj pleť

Telo, pleť, vlasy, chĺpky aj zuby – to všetko potrebuje vašu stopercentnú starostlivosť. K perfektnému výsledku vám však dopomôžu produkty Concept, ktoré vás oslnia nielen svojou funkčnosťou, ale aj vzhľadom. O vlasy sa postará luxusný rad Concept so žehličkami, kulmami, či fénmi. Chĺpky bezbolestne odstránia IPL epilátory, ktoré sa môžu pýšiť aj ďalšími skvelými vlastnosťami. Sonické zubné kefky vám vykúzlia žiarivý úsmev. Tvár hĺbkovo vyčistíte sonickými kefkami na pleť, alebo ultrazvukovými špachtľami.

Dýchajte čistý a svieži vzduch

Doprajte si čistý a zdravý vzduch bez škodlivých alergénov, baktérií, vírusov, plesní a iných mikroorganizmov s čističkami vzduchu Concept. S dosiahnutím optimálnej vlhkosti vo vašej domácnosti vám pomôžu zvlhčovače a odvlhčovače. V sparnom lete vás osviežia ochladzovače vzduchu a ventilátory Concept, zatiaľ čo v mrazivých dňoch vás zahrejú konvektory a ohrievače.

Aromadifuzér Concept
Smoothie mixér Concept

Zdravý životný štýl je pre Concept hračkou

Uchovanie potravín na zimné obdobie alebo len na niekoľko týždňov, než ich spotrebujete, zabezpečia sušičky ovocia a vákuovačky Concept. Oba produkty udržujú v pokrmoch vitamíny a dôležité živiny aj napriek procesu sušenia a vákuovania. Na podporu vášho zdravého životného štýlu Concept ponúka aj odšťavovače, vďaka ktorým získate čerstvú šťavu z ovocia a zeleniny bez zákalu a semienok. V sortimente nemôžu chýbať smoothie mixéry, v ktorých si pripravíte výživné drinky – dômyselné nádoby vám umožnia vziať si ich ihneď po zmixovaní kamkoľvek so sebou.

Novinky Concept, ktoré musíte mať

Novinky Concept, ktoré si značka pripravila, vás určite potešia. Rozšírila totiž sortiment elektrických kolobežiek o silnejšie modely ponúkajúce pevnejšiu, a ešte o niečo bezpečnejšiu konštrukciu s možnosťou pripojenia k aplikácii. Úplne novú kategóriu, s ktorou Concept prichádza na trh, tvoria produkty z radu starostlivosti o dieťa KIDO. Nájdete v nej všetko, čo je dôležité pre mamičku a novorodeniatko: opatrovateľku s kamerou, odsávačku mlieka, dojčenskú váhu, ohrievač mlieka aj praktické zásobníky na uskladnenie dojčenskej stravy.

Opatrovateľka Concept
Vstavané spotrebiče Concept

Vybavte si kuchyňu modernými vstavanými spotrebičmi Concept

Concept ponúka širokú paletu vstavaných spotrebičov, ktoré sa dajú perfektne zladiť, a tým pádom zapadnú do každej kuchyne. O varenie a pečenie sa postarajú úsporné elektrické aj parné rúry s moderným dizajnom, mikrovlnné rúry a varné dosky – indukčné, sklokeramické aj plynové v rôznych veľkostiach. Prebytočnú paru z varenia odvedú moderné digestory s možnosťou ovládania gestom, dotykom, alebo pomocou tlačidiel. O špinavý riad sa postarajú umývačky riadu a dlhodobú čerstvosť potravín zabezpečia vstavané chladničky Concept.

Spoľahlivých pomocníkov do kuchyne nájdete v sortimente značky Concept

Hľadáte do kuchyne voľne stojaci spotrebič, ktorý vám bude spoľahlivo slúžiť? Siahnite do radov značky Concept. Tá ponúka napríklad moderné priestranné americké chladničky s potrebnými funkciami, ktoré ich udržujú bez zápachu, námrazy a s čo najdlhšou čerstvosťou potravín. Súčasťou kuchynských spotrebičov sú aj umývačky riadu, mikrovlnné rúry, sporáky, mrazničky, alebo vinotéky. Zo sortimentu vystupujú aj práčky a sušičky bielizne Concept disponujúce modernými funkciami, intuitívnym ovládaním a jednou z najvyšších energetických tried, ktorá šetrí vašu peňaženku.

Voľne stojace spotrebiče Concept
Dizajnové línie Concept

Moderná, dizajnová a zladená, to je vaša budúca kuchyňa Concept

Dizajnové zjednotenie spotrebičov je dôležitá vec pre každého, kto si potrpí na zladenie farieb a materiálov. V Concepte nájdete až päť dizajnových línií, ktoré vám ponúknu kuchynské spotrebiče v jednotnom vzhľade. Línia Black je kráľovnou čierneho skla, White naopak bieleho skla, Sinfonia doplní vašu kuchyňu o nehrdzavejúcu oceľ s čiernymi detailmi a Titania sa vyznačuje tmavou nehrdzavejúcou oceľou prinášajúcou do domácnosti nádych luxusu. Retro línia sa perfektne hodí do moderných aj starších domácností, alebo na chaty.

Spresniť parametre
726 položiek

Concept

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09