Obnoviť stránku

Tyčové vysávače Concept

Tyčové vysávače Concept

Tyčové vysávače Concept

Tyčový vysávač Concept je multifunkčný pomocník do domácnosti na rýchle a efektívne upratovanie. Je ľahký, kompaktný a perfektne padne do každej ruky. Má odnímateľnú ručnú jednotku, ktorá vám umožní vysávať aj na miestach, kde už bežný tyčový vysávač nestačí, napr. auto, čalúnený nábytok alebo posteľ. Vďaka malému príslušenstvu možno špeciálnymi kefami na chlpy domácich zvierat vyčistiť aj tie najťažšie prístupné miesta alebo špecifické nečistoty, ako sú napríklad chlpy domácich zvierat. Niektoré tyčové vysávače sú vybavené flexibilným kĺbom, ktorý šetrí váš chrbát pred zbytočným ohýbaním a zmestí sa pod hlboký nábytok. Vybrané modely ponúkajú aj funkciu umývania a vysávania jedným ťahom alebo UVC svetlo či horúcu paru, ktorá ničí až 99,9 % baktérií, plesní, vírusov a roztočov..

Tyčové aku Concept

Aku vysávače Concept

Tyčový akumulátorový vysávač Concept vám zaručí pohodlný pohyb po domácnosti bez káblov. Stačí ho nabiť a potom bude vysávať alebo umývať celý dom bez akýchkoľvek obmedzení. Je to univerzálny pomocník, ktorý vám maximálne uľahčí prácu v domácnosti. Pri čistení neočakávajte žiadne komplikácie so stále prekážajúcim káblom. Vysávanie s akumulátorovým vysávačom Concept bude mimoriadne pohodlné a rýchle.

Vysávače 3 v 1

Vďaka funkcii 3 v 1 môžete mať z tyčového vysávača Concept ručný vysávač aj mop. Ručná jednotka sa jednoducho odpojí od vysávača a mop sa aktivuje pomocou nádržky na vodu a tkaniny, ktorú pripojíte k vysávaču. Vysávač Concept 3 v 1 je šikovný pomocník, ktorého oceníte najmä preto, že zbytočne nevyfukuje prach, a preto je vhodný do každej domácnosti.

3v1 Concept
2v1 Concept

2 v 1

Tyčový vysávač Concept 2 v 1 má odnímateľnú jednotku, ktorá vám umožní vysávať ťažko dostupné miesta alebo oblasti, na ktoré sa s tyčovým vysávačom nedostanete. Ľahko a rýchlo vysajete akýkoľvek typ podlahy vrátane kobercov a vďaka odnímateľnej ručnej jednotke aj nečistoty z nábytku, pohoviek a iných ťažko prístupných miest, kam sa bežné vysávače nedostanú. S ručným vysávačom môžete ľahko vysávať aj ťažko dostupné miesta v aute.

Vysávače Concept s mopom

Už nemusíte kupovať samostatný mop a vysávač. Tyčové vysávače Concept zvládnu oboje, a dokonca všetko naraz, takže ušetríte až polovicu času. Stačí naplniť nádržku na vodu a jednoducho k nej pripojiť saciu hubicu vysávača, stlačiť tlačidlo na nádržke, ktoré sa používa na namočenie mopu, a môžete začať. Teraz môžete vysávať a umývať súčasne a ušetriť veľa času.

3v1 Concept
parné vysávače Concept

Parné vysávače Concept

Tyčový vysávač Concept s parným čističom má horúcu paru, ktorá má dezinfekčné vlastnosti. Horúca para s vysokou teplotou približne 100 °C dokáže zničiť až 99 % baktérií v domácnosti. Je vhodný pre alergikov.

S UVC svetlom

Tyčový vysávač Concept s UVC žiarením je dezinfekčný prostriedok bez chemických látok. UVC svetlo rozkladá reťazce DNA a RNA mikroorganizmov, a ničí tak 99,9 % baktérií, vírusov, plesní a roztočov bez použitia chemických látok. Vysávač je vhodný pre alergikov a rodiny s malými deťmi. Účinnú metódu UVC dezinfekcie môžete využiť vo svojej domácnosti vďaka vysávačom, ktoré sú touto funkciou vybavené.

3v1 Concept
parné vysávače Concept

S PET kefou

Tyčový vysávač Concept je vybavený špeciálnou kefou PET, ktorá šetrne ošetruje kožu a srsť vášho domáceho maznáčika. Jedným ťahom vyčeše a vysaje všetky prebytočné chlpy, pričom jeho dizajn stimuluje pokožku zvieraťa.

Spresniť parametre
14 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01