Obnoviť stránku

Vstavané rúry Concept

Vestavné trouby Concept

Vstavané rúry Concept

Užite si varenie v kuchyni so značkou Concept, ktorá ponúka vstavené rúry v niekoľkých moderných designových radách s mnohými funkciami pečenia, ktoré Vám uľahčia prípravu pokrmov. Niektoré rúry sú vybavené samočistiacimi funkciami, ktoré Vám uľahčia upratovanie rúry po pečení. Špeciálna parná rúra umožňuje pripraviť zdravé jedlá na pare tak, aby si uchovali vitamíny, minerály a ďalšie dôležité živiny.

Horkovzdušné trouby Concept

Teplovzdušné rúry Concept

Horkovzdušné rúry Concept disponujú prepracovanými prechodmi, ktoré sa starajú o to, aby Vaše jedlá boli rovnomerne prepečené aj počas pečenia dvoch plechov súčasne. Ventilátor, ktorý rozháňa teplý vzduch vo vnútri rúry pomáha k rýchlejšiemu a rovnomernejšiemu pečeniu. Pri teplovzdušnom pečení tak nebudete musieť rúru zložite predhrievať. Vybrané modely teplovzdušných rúr Concept disponujú niekoľkými funkciami pečenia, vrátane grilu.

Parné rúry Concept

Parné rúry Concept umožňujú prípravu chutných a zdravých jedál na pare. Pečenie pomocou pary zachováva v jedlých viac vitamínov, minerálov a ďalších dôležitých látok, ktoré sú prospešné pre ľudské telo. Zároveň, sú pokrmy chutnejšie, ľahšie a diétnejšie. Para je vhodná aj pre rozmrazovanie, blanšírovanie a ohrievanie jedál. U vybraných modelov si môžete zvoliť 3 intenzity dávkovania pary podľa daného typu jedla.

Parní trouby Concept
Designové vestavné trouby Concept

Designové vstavené rúry Concept

Značka Concept ponúka štyri designové línie veľkých spotrebičov zvané WHITE (biele sklo), BLACK (čierne sko), SINFONIA (nerez decentne kombinovaný čiernym prúžkom) a TITANIA (tmavý nerez s čiernym sklom). Tieto designové rady umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré vašu kuchyňu spoja elegantne do jedného harmonického celku.

Spresniť parametre
23 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19