Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bang & Olufsen

Bang and Olufsen

Bang & Olufsen: Vrchol audiovizuálnej elektroniky

Neprekonateľná kvalita zvuku, futuristický dizajn a moderné technológie – to všetko je Bang & Olufsen. Bang and Olufsen prináša prémiové audiovizuálne produkty, ktoré sú špičkou na trhu. Táto Dánska firma ponúka široký sortiment reproduktorov a slúchadiel najvyššej kvality už takmer 100 rokov.

Soundbary Bang and Olufsen

Soundbary

Soundbary Bang & Olufsen sa vyrábajú v minimalistickom dizajne a z prírodných materiálov. Vďaka precíznemu priestorovému zvuku urobia z vášho televízora luxusné domáce kino. Premeňte čas pri televízore na nevšedný zážitok – napríklad so soundbarom BeoSound Stage, ktorý kombinuje škandinávsku jednoduchosť s najmodernejšími audio technológiami.

Slúchadlá Bang and Olufsen

Slúchadlá

So slúchadlami Bang & Olufsen bude každé počúvanie hudby jedinečným zážitkom. Potlačenie šumu, mikrofón, či hlasový asistent na jednoduchý výber hudby, to je len hŕstka všetkých výhod. Stavte napríklad na bezdrôtové slúchadlá Beoplay E8, alebo na slúchadlá cez uši Beoplay H9i a nechajte sa unášať vašimi obľúbenými melódiami.

Reproduktory Bang and Olufsen

Reproduktory

Reproduktory Bang & Olufsen sú ľahké a ľahko prenosné. Ale hlavne vám zaručia kryštalicky čistý zvuk v každej situácii. Prehrávajte vašu obľúbenú hudbu z ľubovoľného zariadenia cez Bluetooth, WiFi, alebo po starom cez 3,5 mm Jack konektor. Ak máte radi vodu, v ponuke nájdete aj vodoodolné varianty.

Spresniť parametre
58 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11