Obnoviť stránku

Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak 

3,3 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 199 €

Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak 


BANG & OLUFSEN BEOSOUND A5 DARK OAK
Výkonný prenosný reproduktor

Doprajte si silný zvuk – doma aj vonku. Bezdrôtový reproduktor Beosound A5 je špičkový wifi a bluetoothový reproduktor, ktorý zaujme nielen svojím okázalým vyhotovením s krytom z tmavého dreva a signifikantným zvukom Bang & Olufsen, ale aj svojou dlhou výdržou, až 12 hodín alebo integrovaným bezdrôtovým nabíjaním. Bluetoothový reproduktor Beosound A5 jenajvýkonnejší reproduktor tejto značky v kategórii prenosných zariadení.  Disponuje totiž štyrmi reproduktormi (280 W) pre skutočne 360° zvuk. Systém RoomSense prispôsobuje prehrávanie priestoru, v ktorom je umiestnený, čím ešte viac umocňuje zážitok z počúvania.

VÝDRŽ AŽ 12 HODÍN
Reproduktor Bluetooth Beosound A5 je kompaktný a dokonale prenosný

Každý z reproduktorov má vlastný individuálny digitálny zosilňovač, ktorý umožňuje ovládať zvuk na detailnej úrovni s pokročilým spracovaním signálu a priestorovou kompenzáciou miestnosti. S výdržou až 12 hodín na jedno nabitie si obľúbenú hudbu budete môcť prehrávať skutočne dlho. Veľmi praktickou novinkou je bezdrôtová nabíjačka Qi umožňujúca ľahké dobitie mobilného telefónu. Vďaka nádherne spracovanej rukoväti z dánskeho dubového dreva sa reproduktor na bluetooth Beosound A5 ľahko prenesie a skvele vyzerá. V neposlednom rade oceníte vodoodolnú a prachotesnú konštrukciu podľa štandardu IP65.



Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak

ŠPIČKOVÝ ZVUK
Všade okolo vás

Vďaka 360° priestorovému zvuku si môže hudbu vychutnať úplne každý, nech už sa nachádza na akomkoľvek mieste v miestnosti. Avšak prostredníctvom aplikácie Bang & Olufsen môžete jednoducho nastaviť tak, aby bol zvuk smerovaný priamo k vám pre ešte intenzívnejší zážitok. Bluetoothový reproduktor Bang & Olufsen Beosound A5 využíva funkciu RoomSense, vďaka ktorej automaticky prispôsobí zvuk na mieru miestnosti, v ktorej sa nachádza.

Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak

WIFI REPRODUKTOR BEOSOUND A5 SI OBĽÚBITE
Jednoduché streamovanie

Prenosný reproduktor Beosound A5 je pripravený spájať. Streamujte hudbu bezdrôtovo cez wifi s Airplay 2 alebo Chromecast.  Chcete prepojiť viac reproduktorov? Žiadny problém, použite Beolink Multiroom a vytvorte zvukovú sústavu v celom dome. Nechýba ani bluetooth.

Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak

ĽAHKÉ OVLÁDANIE
Reproduktor na bluetooth Beosound A5 sa ovláda tlačidlami

Prehrávanie podľa vašich predstáv už nebude žiadny problém. Prenosný reproduktor Beosound A5 disponuje tlačidlami, ktorými veľmi ľahko pozastavíte prehrávanie, upravíte hlasitosť, preskočíte skladbu a nechýbajú ani tlačidlá na prístup k preferovaným rozhlasovým staniciam alebo zoznamom skladieb a veľa ďalších funkcií.


REPRO BEOSOUND A5 SA VÁM PRISPÔSOBÍ
Objavte špičkové technológie

Bezdrôtový reproduktor Beosound A5 je všestranným spoločníkom. S reproduktormi hrajúcimi na všetky smery ho možno ľahko umiestniť, takmer kamkoľvek, a to vždy so skvelým výsledkom. Pokročilá technológia DSP prevzatá z vlajkových reproduktorov ovláda zvuk s neuveriteľnou presnosťou pre široké počúvanie alebo úzku presnosť. Zvuk siprispôsobíte svojim preferenciám pomocou ekvalizéra Beosonic s pokročilými algoritmami v aplikácii Bang & Olufsen. Funkcia Adaptive Bass Linearization vyvažuje pri reproduktore basy pri nízkych hlasitostiach.



PERFEKTNÝ ZÁŽITOK PO CELÚ ŽIVOTNOSŤ REPRODUKTORA
Modulárna konštrukcia a aktualizácia

Reprobedňa Beosound A5 nie je len skonštruovaná tak, aby vydržala veľmi dlhú dobu, ale aby sa aj vyvíjala. Jej modulárna konštrukcia umožňuje jednoduchú výmenu dielov, teda reproduktor je možné bez problémov opraviť bez toho, aby ste museli kupovať nový. Iste oceníte aktualizácie softvéru prinášajúce stále nové funkcie, vďaka ktorým bude zážitok zpočúvania hudby stále lepší a lepší.

FLEXIBILNÁ INTEGRÁCIA
Reproduktor wifi Beosound A5 sa stane súčasťou audio systému

Tento úžasný bezdrôtový reproduktor je postavený na výkonnej platforme Mozart 2.0 a podporuje tak všetky bežné streamovacie technológie, ktoré uľahčujú počúvanie. Ponorte sa do stereo zvuku jednoduchým spárovaním dvoch reproduktorov Beosound A5 alebo pripojte bezdrôtový reproduktor do už existujúceho wifi audio systému, prípadne k ľubovoľnému kompatibilnému bezdrôtovémusystému.


INTUITÍVNA APLIKÁCIA
Inteligentné integrované ovládacie prvky

Prispôsobte si zvukový zážitok aplikáciou Bang & Olufsen. S ňou je prvé nastavenie reproduktora Beosound A5 ľahké, ďalej umožňuje doladenie zážitku z počúvania na maximum alebo aktualizácie s najnovšími funkciami a mnoho ďalších vymožeností. 


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
reproduktora na bluetooth Bang & Olufsen Beosound A5 Dark Oak

  • Modulárny dizajn, ktorý vydrží
  • Štyri reproduktory pre skutočný 360° zvuk
  • Wifi a Bluetooth 5.2
  • Podpora AirPlay 2, Chromecast a ďalších systémov
  • Výdrž batérie až 12 hodín (7 200 mAh)
  • Čas nabíjania: 3 hodiny na 100 %, 2 hodiny na 80 %
  • Aplikácia Bang & Olufsen na jednoduché nastavenie a prispôsobenie
  • Ideálny pre miestnosť s rozlohou 10–50 m2
  • Beolink Multiroom pre skvelý zvuk v celom dome
  • Prenosný reproduktor Beosound A5 je vodoodolný a prachotesný podľa IP65
  • Intuitívne ovládanie tlačidlami
  • Technológia Beamforming a ekvalizér Beosonic
  • Funkcia RoomSense prispôsobí zvuk reproduktora danému priestoru
  • Adaptive Bass Linearization vyvažuje basy pri nízkych hlasitostiach

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, AirPlay, Chromecast

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.3
Podporované kodeky AAC, FLAC, MP3

Charakteristika

Frekvencia do 23 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S USB napájaním
Streamovacie služby Spotify, Tidal, Deezer
Ovládanie Displej, iOS, Android

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 9 000 mAh

Rozmery soundbaru

Šírka 13 cm
Hĺbka 28,5 cm
Výška 18,7 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,7 kg

Určenie

Určenie K mobilu, K počítaču, K TV, Do štúdia

Farba

Farba Hnedá

Balenie

Počet reproduktorov 1 ks
Kód:  BEO025c1a
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  1254100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12