Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 529 €

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone


BANG & OLUFSEN BEOSOUND LEVEL
Prenosný WiFi reproduktor

Každá miestnosť. Ľubovoľná pozícia. Každý okamih. Prenosný WiFi reproduktor Bang & Olufsen Beosound LEVEL sa postará o prehrávanie hudby vo vašej domácnosti novými spôsobmi a to bez toho, aby ste museli robiť kompromisy ohľadom kvality zvuku. Vychutnajte si bezchybný, špičkový zvuk v minimalistickom a prenosnom vyhotovení s kapacitou batérie až 16 hodín.

VYNIKAJÚCI ZVUK
Prispôsobiteľná akustika

Výkonná zostava reproduktorov s dvoma basovými reproduktormi, zosilňovačom s nízkym skreslením a ovládačom pre adaptívne zvukové nastavenie prináša pohlcujúci zvuk v plnohodnotnom rozsahu, ktorý sa prispôsobuje miestu umiestnenia reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone. Objavte dynamické basy, keď je reproduktor položený naplocho, bezkonkurenčnú čistotu, keď je vo vzpriamenej polohe, alebo obklopujúcu zvukovú scénu, keď ho pripevníte na stenu. Prenosný WiFi reproduktor Bang & Olufsen Beosound LEVEL automaticky prispôsobuje kvalitu zvuku tak, aby vyplnil akýkoľvek priestor – či už veľký, malý, zaplnený, alebo úplne voľný. Výsledkom je vždy jasný a detailný zvuk.


Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone

360° ZVUK
Umiestnenie naplocho

Pri položení na zadnú stranu sa Bang & Olufsen Beosound LEVEL stane stredobodom – reproduktor automaticky rozšíri dosah zvuku tak, aby sa dostal do každého kúta v miestnosti.

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone

BOHATÝ ROZPTÝLENÝ ZVUK
Vertikálne umiestnenie

Vychutnajte si detailný a rozptýlený zvuk, keď je Bang & Olufsen Beosound LEVEL umiestnený vo vzpriamenej polohe. Reproduktor tým otvára zvukovú scénu pre bohatý stereofónny zážitok.

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone

ČISTÝ, POHLCUJÚCI ZVUK
Umiestnenie na stene

Voliteľný nástenný držiak s nabíjaním povýši zvuk reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL na úplne inú úroveň. Keď je reproduktor zavesený na stene, dokonale vypĺňa celú miestnosť bezchybným zvukom.


DYNAMICKÝ DIZAJN
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone je kompaktný a dokonale prenosný

Prenosný reproduktor Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone zaujme minimalistickým dizajnom inšpirovaným Škandináviou a predstavuje jedinečnú kombináciu estetiky, praktickosti a dlhej životnosti. Integrovaná rukoväť zaručuje ľahké prenášanie, zatiaľ čo odolnosť proti prachu a striekajúcej vode podľa štandardu IP54 znamená, že reproduktor Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone môžete s istotou umiestniť kamkoľvek. S kapacitou batérie až 16 hodín tento elegantný reproduktor dokonale ozvučí akúkoľvek miestnosť, do ktorej ho umiestnite.



DOKONALÉ VYHOTOVENIE
Bang & Olufsen Beosound LEVEL je umelecké dielo

Každá súčasť reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL bola vybraná s ohľadom na dlhú životnosť. Od prémiového hliníkového rámu vyrobeného v Dánsku až po modulárny dizajn, ktorý umožňuje výmenu batérií, textilných a drevených krytov a podobne. O nabíjanie sa stará magnetický plug, ktorý ľahko pripevníte na zadnú stranu reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL.

FLEXIBILNÁ INTERAKCIA
Inteligentné integrované ovládacie prvky

Reproduktor Bang & Olufsen Beosound LEVEL je vybavený diskrétnym postranným displejom s integrovaným svetelným senzorom rozpoznávajúcim prítomnosť ruky. Stačí sa tak priblížiť k hliníkovému rámu a ovládacie prvky sa rozsvietia, v opačnom prípade stmavnú. Čo sa týka pripojenia, tak Bang & Olufsen Beosound LEVEL umožňuje Bluetooth streamovanie, či pripojenie k domácej WiFi sieti, čím získate prístup k multiroom funkciám a možnosti spárovania viacerých reproduktorov medzi sebou a aj k využitiu AirPlay, či Chromecast.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone

  • Tri spôsoby použitia, vrátane možnosti zavesenia na stenu
  • Reprák Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold tone ponúka celkom päť reproduktorov
  • Technológia aktívneho prispôsobenia priestoru
  • Dotykové ovládanie so svetelným senzorom
  • Reprobedňa Bang & Olufsen Beosound LEVEL poskytne až 16 hodín prehrávania
  • Reproduktor je vyrobený z prémiových materiálov
  • Krytie IP54 – odolný proti vode aj prachu
  • USB-C nabíjací kábel s magnetickým plugom

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, LAN (RJ-45)
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Výstupy 3,5 mm Jack

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Frekvencia do 23 000 Hz
Počet pásem 3-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom, S mikrofónom, S USB napájaním
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie iOS, Android

Batéria

Maximálna výdrž batérie 16 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Rozmery soundbaru

Šírka 34,8 cm
Hĺbka 5,6 cm
Výška 23 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,3 kg

Určenie

Určenie K mobilu, K TV

Farba

Farba Zlatá
Kód:  BEO026a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1200498
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13