Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS

asus logo

ASUS: Inovácie, prvotriedna kvalita a dizajn

Počiatky spoločnosti Asus siahajú do roku 1989, kedy ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. V dnešnej dobe portfólio spoločnosti Asus zahŕňa takmer všetky kategórie PC komponentov a sieťových prvkov. Takisto patrí medzi najvýznamnejších výrobcov notebookov a nezabúda ani na PC zostavy, monitory, 2 v 1 zariadenia, tablety, mobilné telefóny a širokú ponuku najrôznejšieho príslušenstva. Produkty spoločnosti Asus v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu.

Notebook Asus

Notebooky Asus, medzi ktorými si vyberie každý

Z pestrej ponuky notebookov Asus si vyberú nenároční používatelia, hráči, ale aj profesionáli. Pre prácu s menej náročnejšími aplikáciami sú tu cenovo dostupné kancelárske notebooky. Vášnivých hráčov zaujme sekcia herných notebookov Asus, s ktorými si vychutnajú hry na maximálne detaily. Pre náročných používateľov sú v ponuke vysoko výkonné profesionálne notebooky Asus. Nechýbajú ani dotykové notebooky – tie sa hodia na prácu aj voľnočasové aktivity.

Komponenty Asus

PC komponenty Asus tvoria významnú časť jeho portfólia. Herné grafické karty Asus s čipmi NVIDIA aj AMD zaujmú každého hráča. Pre bežných používateľov sú tu samozrejme aj GPU pre multimédiá či kancelárske aplikácie. Medzi základnými doskami si tiež vyberie každý – zatiaľ čo hráči siahnu po základných doskách Asus ROG alebo PRIME, pre fanatikov do taktovania sú pripravené motherboardy pre overclocking. Nechýbajú ani dosky pre výkonné pracovné stanice alebo serverové využitie.

Grafická karta Asus GeForce GTX 1080 Strix
Asus ZenFone

Inteligentné telefóny a tablety Asus

Základné smartfóny radu Asus ZenFone začínajú už pod hranicou 120 eur a sú určené pre nenáročných používateľov. Ak hľadáte inteligentný telefón s výborným fotoaparátom, je pre vás určený rad telefónov Asus ZenFone Zoom alebo ZenFone Selfie. Najnáročnejších používateľov osloví najvybavenejší a najvýkonnejší rad smartfónov Asus ZenFone 4. Tablety Asus ZenPad zase prekvapia výborným pomerom ceny a kvality a bohatou výbavou. V ponuke sú rôzne veľké uhlopriečky aj pamäťové varianty.

Špičkové monitory Asus

Nevyhnutnou súčasťou každej PC zostavy je kvalitný monitor. V ponuke monitorov Asus nájdete napríklad 4K Ultra HD monitory, ktoré sa hodia najmä pre hranie hier alebo prácu s grafikou. Ak hľadáte niečo extra, určite vás zaujmú zakrivené monitory Asus, ktoré posunú hranie hier a sledovanie filmov na oveľa vyššiu úroveň. Nechýbajú ani multidotykové monitory s podporou až 10 dotykov súčasne – tie sú vhodné pre prácu aj zábavu.

Monitor Asus
Asus ROG WiFi router

Sieťové prvky Asus

Asus sa pýši tiež bohatou ponukou sieťových prvkov, z ktorých si vyberie každý typ používateľa. V jeho portfóliu nájdete napríklad celý rad WiFi routerov či ADSL alebo VDSL modemov – jednopásmových s podporou pásma 2,4 GHz aj dvojpásmových s podporou aj 5 GHz pásma pre rýchle dátové prenosy. Hráčom sú šité na mieru herné WiFi routery Asus. S Asus sieťovými kartami do USB v tvare malého flashdisku zase pripojíte k WiFi každý stolný počítač, ktorý toho doteraz nebol schopný.

Praktické a flexibilné zariadenia 2 v 1

Zariadenia 2 v 1 reprezentujú rad Asus Transformer, VivoBook Flip a ZenBook Flip. Tie predstavujú kompromis medzi tabletom a notebookom. Sú výrazne menšie a ľahšie ako klasický notebook a hodia sa tak najmä na cesty. Výhodou radu Asus Transformer je odnímateľná klávesnica – je len na vás, či budete zariadenie 2 v 1 používať ako notebook alebo tablet. Rady 2 v 1 zariadení Asus VivoBook Flip a ZenBook Flip zase disponujú 360° otočným displejom. Z notebooku sa tak razom stane tablet.

Asus tablet PC
Počítač Asus

Počítače Asus pre každého

Medzi PC zostavami Asus si vyberie úplne každý. Pre menej náročných používateľov sú tu kancelárske zostavy, ktoré ponúknu dostatočný výkon pre prácu s kancelárskymi aplikáciami. Nájdete tu aj napríklad Asus Nettopy PC, ktoré sú priestorovo nenáročné a perfektne sa hodia na kancelársky stôl. Hráči ocenia výkonné herné počítače Asus, ktoré vďaka najnovším komponentom zvládnu virtuálnu realitu a nezaskočia ich ani tie najnáročnejšie hry.

Príslušenstvo Asus nielen pre hráčov

Asus ponúka celý rad príslušenstva a doplnkov pre stolové počítače, notebooky a telefóny. V bohatej ponuke nájdete všetko od najrôznejších adaptérov a káblov, cez redukcie, rozširujúce karty či USB-C doplnky, až po dokovacie stanice, tašky, puzdrá alebo napríklad plecniaky. Asus nezabúda ani na základné príslušenstvo, akým sú klávesnice a myši. Z nich si vyberú bežní používatelia aj všetci herní nadšenci.

Herná klávesnica, myš a slúchadlá Asus
Spresniť parametre
1114 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06