Obnoviť stránku

Notebooky ASUS

Notebooky Asus

Notebooky ASUS

V roku 1989 Asus začínal s niekoľkými zamestnancami ako malý výrobca základných dosiek. Dnes disponuje širokou ponukou produktov, v ktorej dominujú PC komponenty, notebooky, počítače, telefóny a monitory. Notebooky Asus uspokoja všetky potreby rôznych typov používateľov. V ponuke sú zastúpené najmä základné notebooky, kancelárske, herné alebo profesionálne. K nim zoženiete bohaté príslušenstvo, či už potrebujete tašku, myš, adaptér, dokovaciu stanicu alebo napríklad externú mechaniku.

Základný notebook Asus

Notebooky Asus do domácnosti aj kancelárie

Základné a kancelárske notebooky Asus sa vyznačujú nízkou hmotnosťou, tenkou konštrukciou a veľkou výdržou batérie, vďaka čomu sú vhodné na cesty. Využijete ich najmä na prehliadanie internetu, beh kancelárskych aplikácií, prehrávanie multimédií alebo na hranie nenáročných hier. Ich výhodou je predovšetkým dobrý pomer ceny a výkonu. Zástupcom tejto kategórie je napríklad rad notebookov Asus VivoBook E a X, pričom rad X ponúkne väčší výkon.

Herné notebooky Asus pre nadšených hráčov

Herné notebooky Asus sa pýšia veľmi vysokým výkonom. O ten sa najčastejšie starajú procesory Intel Core i5, Core i7 alebo AMD radu FX. Za plynulú grafiku zodpovedajú grafické karty NVIDIA Geforce GTX či AMD Radeon. Plnohodnotným zástupcom tejto kategórie sú herné notebooky Asus ROG, ktoré zvládnu aj tie najnovšie hry na plné detaily. Ďalšou výhodou herných notebookov radu Asus ROG je aj špeciálne herné centrum, vďaka ktorému môžete svoj notebook nastaviť tak, ako si konkrétna hra žiada.

Herný notebook Asus
Profesionálny notebook Asus

Profesionálne notebooky Asus pre náročných používateľov

Profesionálne notebooky Asus vyhovejú vo všetkých smeroch aj tým najnáročnejším používateľom. Vysoký výkon zaisťuje najnovšia generácia procesorov Intel Core i7. Tenké telo v kombinácii s nízkou hmotnosťou potom zaručuje skvelú mobilitu. Profesionálne notebooky Asus sú vo svojom základe vybavené operačným systémom Windows 10 Pro pri vybraných modeloch ďalej nechýba ani čítačka odtlačkov prstov alebo napríklad TPM čip.

Notebooky Asus 2 v 1

Notebooky Asus 2 v 1 v sebe spájajú výhody notebooku a tabletu. Sú výkonné, tenké a skvele vyzerajú. V tejto kategórii sú zastúpené rady Asus Zenbook Flip, VivoBook Flip a Transformer Book. Kým Asus Transformer Book disponuje odnímateľnou klávesnicou, rady Zenbook Flip a VivoBook Flip majú pánt na otočenie obrazovky až o 360°. Asus notebooky 2 v 1 možno používať buď ako klasický notebook, alebo ako tablet.

Notebook 2 v 1 Asus
Štýlový notebook Asus Zenbook 3 Deluxe

Štýlové notebooky Asus

Potrpíte si na dizajn, ale potrebujete aj vysoký výkon? Potom sú štýlové notebooky Asus práve pre vás. Vlajkovou loďou je rad Asus Zenbook, ktorý si vďaka 7. generácii CPU Intel Kaby Lake poradí aj s najnáročnejšími aplikáciami. Rad Asus VivoBook Pro ponúka menší, ale napriek tomu dostatočný výkon. Navyše disponuje dotykovým displejom. Pre menej náročnejších používateľov sú tu notebooky Asus VivoBook S15 – tie vďaka procesorom Intel Core i5 zvládnu beh stredne náročných aplikácií a hier.

Praktické príslušenstvo k notebookom Asus

Asus ku svojim notebookom ponúka mnoho príslušenstva a doplnkov. Nájdete tu napríklad rôzne druhy myší, či už herných, klasických, drôtových alebo bezdrôtových. V ponuke samozrejme nechýbajú ani elegantné tašky na notebooky alebo dokovacie stanice Asus, ktoré vás ušetria od častého pripájania a odpájania periférií. Všetky káble tak môžete trvalo pripojiť k nej a notebook do nej potom stačí len vložiť. Medzi príslušenstvom Asus nechýbajú ani adaptéry, externé mechaniky či disky.

Dokovacia stanica Asus
Spresniť parametre
372 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12