Obnoviť stránku

Počítače ASUS

ASUS počítače

Špičkové a rokmi preverené počítače ASUS

Taiwanská spoločnosť ASUS bola založená v roku 1989 a od tej doby je celosvetovo známym výrobcom v oblasti hardvéru a elektroniky. Hlavnými produktmi sú špičkové počítače ASUS a notebooky všetkých cenových kategórií. V širokej ponuke nájdete výkonné, kompaktné a univerzálne mini počítače ASUS, ktoré dokážu vyhovieť profesionálom aj obchodným príležitostiam. Môžete si ich ľahko nakonfigurovať alebo vylepšiť vďaka rozsiahlej ponuke príslušenstva. Sú poháňané najnovším radom procesorov Intel® Pentium® Gold až Intel® Core™ i3, i5, i7 pre výkon na úrovni stolného počítača.

Mini PC Asus

Kompaktné a výkonné mini Asus PC

Prečo mini Asus PC? Ich veľmi malé rozmery vám ušetria veľa miesta na pracovnom stole. Vybrané modely majú spotrebu ako LED žiarovka a sú pozoruhodne tiché. Hlučnosť v plnej záťaži neprekračuje 30 dB, čo je o 60 % tichšie ako priemyselný štandard. Odolná kovová šasi a rozsiahle testovanie zaisťujú spoľahlivú, nepretržitú prevádzku aj v náročných podmienkach. Asus počítače sa vyrovnajú aj výkonným PC na spracovanie videa či grafiky, majú porty USB 3.2 Gen1 typu C a zvládnu aj rozlíšenie 4K UHD.

Kompaktný a výkonný mini počítač ASUS

Mini počítač ASUS ponúka výkon stolného počítača v miniatúrnom vyhotovení s elegantným telom z brúseného kovu. Skvele sa hodí ako výkonné multimediálne centrum k televízoru, ktoré môžete vďaka technológii ASUS Vivo DualBay vybaviť dvomi úložnými diskami. Mini počítač ASUS má tiež konektory HDMI a DisplayPort++ na pripojenie k TV či monitoru. Dobrou voľbou na cesty je ASUS PC Stick s veľkosťou flash disku, ktorý premení akýkoľvek televízor na počítač vhodný na prehliadanie webu.

Mini ASUS počítače
Príslušenstvo k ASUS PC

Všestranné príslušenstvo nielen ku každému ASUS PC

Herné ASUS PC si pýtajú originálnu klávesnicu s mechanickými spínačmi Cherry MX RGB, ktoré sú medzi hráčmi obľúbené. Nechýbajú ani elegantné optické myši s osvetlením Aura Sync a citlivosťou až 12 000 DPI. Stolné ASUS počítače sa skvele hodia k monitorom s funkciu Eye Care na ochranu očí a rozlíšením až 4K. Na premietanie potom odporúčame projektory ASUS, ktoré zvládnu pracovať až 3 hodiny na batériu a vždy vám poskytnú jasný a čistý obraz.

Spresniť parametre
291 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12