Obnoviť stránku

ASUS PRIME H270-PRO

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS PRIME H270-PRO

Hranie hier, možnosť náročnej práce s multimediálnym obsahom a samozrejme množstvo zábavy vám prinesie základná doska ASUS PRIME H270-PRO. Tá je s čipsetom Intel H270 pripravená uchytiť procesory najnovšej generácie Kaby Lake. Ak vás ani toto nepresvedčilo, potom sa tešte tiež na najvyššiu možnú kvalitu a spoľahlivú ochranu všetkých pripojených komponentov.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonná základná doska formátu ATX s čipsetom H270
  • Pripravená na osadenie novými procesormi 7. generácie Kaby Lake
  • DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia
  • 4 sloty pre pamäťové moduly typu DDR4
  • Možnosť zapojenia grafických kariet v režime CrossFireX
  • Technológia SafeSlot pre bezpečné pripojenie ťažkých grafických kariet
  • Symetrický konektor USB typu C
  • 8-kanálový čip Realtek ALC 887 pre špičkový zvuk

Zaručená ochrana a úsporná prevádzku

Ako sme už pri doskách tejto spoločnosti zvyknutí, aj tu sa nachádza technológia 5X Protection. Tá sa prostredníctvom kvalitných komponentov stará o čo najväčšie bezpečie tejto základnej dosky. Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia na základe aktuálnych potrieb. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prestaviteľné poistky zabraňujúce prepätiu. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentne reguluje napájanie rozpoznaním aktuálnej záťaže počítača a maximalizuje úsporu elektrickej energie v režime Away. Funkcia Fan Xpert 2+ predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Nebojte sa výkonu

Grafické karty zapojíte v režime CrossFireX, čo vám umožní vychutnať si svoje hry do posledného detailu. O bezpečie svojich grafických kariet sa nemusíte vôbec báť, pretože doska je vybavená technológiou SafeSlot, vďaka ktorej budú ťažké grafické karty bezpečne uchytené. K dispozícii tu sú aj 4 sloty pre operačnú pamäť DDR4 na frekvencii až 2 400 MHz a s kapacitou až 64 GB. Doska sa tiež chváli veľkorysým počtom USB portov pre vaše externé úložisko. Na doske tak nájdete 6× USB 2.0, 6× USB 3.0 alebo USB-C. O ozvučenie, vďaka ktorému si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, sa hravo postará 8-kanálový čip Realtek ALC 887.

Rozhranie M.2 na palube

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádza 6 konektorov SATA 6 Gb/s. K dispozícii tu máme aj konektor SATA Express pre rýchly prenos dát rýchlosťou až 10 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje dvojica rozhraní M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel H270

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC272f1
Produktové číslo:  90MB0SX0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04