Obnoviť stránku

ASUS Portable AiO P1801

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS Portable AiO P1801

Revolučne riešený All in One počítač založený na špičkovom tablete prináša jedinečné možnosti. Vezmite si ho do kresla alebo si ho pomocou stojančeka postavte na stôl a prejdite si nové emaily, listujte internetovými stránkami, prezerajte si fotografie, pustite si hudbu alebo filmy a zahrajte si hry vo Full HD rozlíšení. Technológia ASUS SonicMaster sa potom postará o kvalitný zvuk nielen pri hraní, ale aj pri počúvaní hudby a sledovaní filmov.


Vo svojom vnútri skrýva len ten najvýkonnejší hardvér dnešnej doby. Tablet je poháňaný výkonným mobilným riešením NVIDIA Tegra 3. Doprajte vašej predstavivosti maximálny priestor a tešte sa z kráľovského výkonu bez obmedzenia. Štyri jadrá spoločne s 12 jadrami grafickej časti GeForce vám zaručia plynulý chod systému Google Android a umožnia vám vychutnať si všetok multimediálny obsah vo Full HD. Zabezpečí dostatok výkonu na neobmedzené multimediálne činnosti od surfovania na webe, cez používanie najrôznejších aplikácií až po hranie moderných a vizuálne nádherných hier.
To všetko na brilantnom Full HD displeji s podporou ovládania až 10 prstami a praktickým stojanom. Celá rodina si tak užije veľa zábavy pri všetkých možných interaktívnych aktivitách. Vysoké rozlíšenie je perfektné na sledovanie filmov, čítanie elektronických kníh, prezeranie fotografií a tiež pre maximálny pôžitok z hrania. Displej s uhlopriečkou 18,4" dovolí maximálne využívanie jeho potenciálu kdekoľvek vo vašej domácnosti. Nechajte sa unášať technológiou IPS, ktorá prináša živé farby zo všetkých strán. Pozorovacie uhly až 178° sú zárukou nádherného obrazu bez straty farebnosti pre každého pozorovateľa.



Prenášajte tablet pohodlne a hlavne bezpečne pomocou špeciálneho úchytu na zadnej strane prístroja. Okrem úchytu je tablet vybavený tiež praktickým stojanom s nastaviteľným uhlom sklonu od 0 až do 100° na jeho pohodlné umiestnenie na stôl, poličku alebo na zem.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Google Android

Použitie

Typ zostavy Herný

Displej

Uhlopriečka displeja 18,4 " (46,74 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Webová kamera, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11a/b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 33 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 2 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 1 ×
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 466 mm
Výška 294 mm
Hĺbka 18 mm
Hmotnosť 2,4 kg
Kód:  TA083k
Produktové číslo:  P1801-T-B003M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03