Obnoviť stránku

ASUS MAXIMUS IX FORMULA

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS MAXIMUS IX FORMULA

Ultimátne RAD HERNÝCH DOSIEK

 

ŠPIČKOVÉ TECHNOLÓGIE NOVEJ GENERÁCIE 

Vo vašej špičkovo vybavené hernej zostave by rozhodne nemala chýbať táto najnovšia základná doska ASUS ROG MAXIMUS IX FORMULA so socketom LGA 1151 s podporou novej generácie procesorov Kaby Lake. Pre maximálny výkon a spoľahlivosť aj pri pretaktovaní je pripravený čipset Intel Z270. Nenechajte obmedzovať svoje herné sny a priveďte ich k životu vďaka tejto základnej doske opatrenej tými najmodernejšími technológiami.

BEZKONKURENČNÝ VÝKON

Kontrolu nad extrémnym výkonom, ktorú táto doska ponúka, zaisťuje systém digitálneho napájania Extreme Engine Digi +. To so sebou prináša vyššiu stabilitu systému i pri výkone vyskrutkovanej až na maximum. Pri využití niekoľkých grafických kariet v režime CrossFireX alebo SLI dostanete možnosť si vychutnať grafické rozlíšenie svojich najmodernejších herných šlágrov naplno. Fantastické možnosti pretaktovania pamäte sú k dispozícii vďaka 4 slotom pre operačnú pamäť DDR4 SDRAM na neuveriteľne vysokej frekvencii až 4133 MHz a kapacitou až 64 GB.

Špičkový výkon pro nejnovější hry

Špičková výbava pre online kalby

Okrem najmodernejšieho gigabitového ethernetu od Intelu zaisťuje spoľahlivé pripojenie k Intenet rozhraniu 802.11ac WiFi s 2x2 dvojpásmovými 2,4 / 5GHz anténami s prenosovou rýchlosťou až 867 Mb/s.

Sonic Studio II

Sonic Studio III

Spoznajte technológiu Sonic Studio III, vďaka ktorej bude zvuk pri nahrávaní a streamovaní čistejší a jasnejší. Sonic Studio III dokáže dokonca eliminovať nechcený hluk počas nahrávania.

ASUS MAXIMUS IX FORMULA

Bohatá konektivita

Základná doska je osadená celkom 14 USB slotmi, z toho 6× sa stretneme s USB 2.0 a 6× s USB 3.0. Vedľa nich nesmie chýbať dvojica najnovších konektorov USB 3.1 typu A a C s extrémnou rýchlosťou prenosu dát až 10 Gb/s. Stačí len pripojiť a užívať si rýchlosti prenosu. 

DOKONALÁ HERNÁ SKÚSENOSŤ

 

VIAC PRIESTORU, VIAC ZÁBAVY

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 6× konektory SATA 6 Gb/s. Využite tak takmer neobmedzených možností úložného priestoru pre vaše dáta a hry. K dispozícii tu máme aj konektor SATA Express pre rýchly prenos dát rýchlosťou až 10 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s. 

Jedinečný zvukový zážitok

Neoddeliteľnú súčasť tejto základnej dosky tvorií dokonalý zvuk, ktorý je pre hráčov nevyhnutný. Ten prináša zvukový čip ROG SupremeFX, ktorý je navrhnutý tak, aby minimalizoval nepríjemné elektromagnetické rušenie. Výsledkom sa tak stáva ten najlepší zvuk pre vášnivých hráčov. Špeciálne pre nich je tu pripravená technológia Sonic Radar III, pomocou ktorej možno zaznamenať presný smer a pôvod herných zvukov. Dosiahnite preto vo svojich hrách víťazstvo vďaka tejto strategickej výhode umožňujúceJ oveľa skôr odhaliť nepriateľa.

ASUS MAXIMUS IX FORMULA

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
Užívateľská príručka
3 × kábel SATA 6,0 Gb / s
1× Bridge SLI
1× Q-connector (1 v 1)
1 × ASUS 2T2R dual band Wi-Fi antény
1 × M.2 Screw Package
1 × M.2 Bracker
1 × 10 v 1 štítky na káble ROG
1 × CPU installation tool
1 × Supporting DVD
1 × Predlžovací kábel na RGB pásky (80 cm)
1 × ROG samolepky
1 × ROG podtácok

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z270

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC284f1
Produktové číslo:  90MB0RX0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19