Obnoviť stránku

ASUS B150-PRO D3

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS B150-PRO D3

Základná doska ASUS B150-PRO s čipovou sadou Intel B150 je vhodným riešením pre stavbu výkonné počítačové zostavy. Podporuje procesory Intel 6. generácie s 14nm technológiou pre socket 1151. Významným prvkom tohto modelu je prítomnosť štvorica pozícií pre pamäte typu DDR3.
Grafickú kartu pripojíte do Q-Slotu PCI-Express 3.0 x16 s veľkým okrídleným klipom, s ktorým ľahko a rýchlo vyberiete aj tú najväčšiu grafickú kartu. Samozrejmosťou je prítomnosť konektorov pre pripojenie monitora - HDMI, DVI alebo VGA priamo na základnej doske. K dispozícii budete tiež mať dostatok konektorov špecifikácia USB 2.0 i mnohonásobne rýchlejšie USB 3.0 vrátane jedného USB 3.0 typu C. Máte teda záruku plnej kompatibility s novým príslušenstvom.
O kvalitný zvukový výstup sa stará 8-kanálový zvukový čip Realtek ALC887. Skvele vykonanej tienenie zaisťuje presné oddelenie analógových i digitálnych signálov a významne znižuje vzájomné rušenie. Všetko navyše sprevádza krásne svetelné LED efekty.

Kľúčové vlastnosti

  • 5X Protection II - vysoko kvalitné komponenty
  • Bezpečnostnej zóny pre montáž
  • Q-Slot zaručuje ľahké vybratie grafickej karty z PCI zbernice
  • USB typu C pre pohodlné pripojenie
  • UEFI BIOS a EZ Flash 3
  • Fan Xpert 2+ umožní pokročilé ovládanie ventilátorov
  • Podpora technológie CrossFireX
  • Dokonalý herný zvuk s tienením osvetleným LED

Všestranná ochrana

ASUS 5X Protection II zaručuje využitie vysoko kvalitných komponentov a vysokú stabilitu systému. Navyše je doska vybavená EPU čipom, čo je čip pre úsporu energie, ktorý môžete aktivovať v aplikácii AI Suite 3. Po aktivácii optimalizujte spotrebu energie celého systému vďaka automatickému rozpoznaniu aktuálneho vyťaženia počítača a inteligentnému nastavenie spotreby energie.

Pokročilé ovládanie

Menej skúsení používatelia ocenia originálne spracovaný grafický UEFI BIOS, ktorý možno jednoducho ovládať i myšou a ponúka veľa možností nastavenia, či už sa jedná o prioritu bootovanie zariadení alebo testovanie pamäte RAM. Medzi dodávaným softvér nájdete napríklad aplikáciu Fan Xpert 2+, ktorá umožní ľahko spravovať napájanie dosky, ovládať chladenie, hladinu hluku a meniť takt procesora.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B150

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC958i1e
Produktové číslo:  90MB0NG0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04