Obnoviť stránku

ASUS B150M PRO GAMING

4,6 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS B150M PRO GAMING

Skvelá základná doska značky ASUS so socketom LGA 1151 a čipsetom Intel B150 je určená pre novú výkonnú generáciu procesorov Skylake, vyrábanú pomocou pokročilej 14 nm technológie. Tento model prekvapí najvyššou možnou kvalitou a spoľahlivosťou komponentov, ktoré sú umiestnené na kompaktnej doske vo formáte mATX. So svojimi možnosťami tak predstavuje ideálnu voľbu pre vytváranie výkonného herného PC, ktorý nezaberie veľa miesta.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery zásluhou formátu mATX
  • Kvalitné a spoľahlivé komponenty
  • Zvuková karta SupremeFX
  • Vyspelá konektivita s rozhraním M.2 na palube
  • Rýchle pripojenie pre online hranie

Zaručená ochrana a úsporná prevádzka

Systém digitálneho napájania DIGI+ VRM poskytne doske správnu úroveň napätia. Elimináciu skratov, ktorých pričinením by mohlo dôjsť k poškodeniu dosky, majú na starosti prednastaviteľné poistky zabraňujúce prepätiu. K tomu všetkému sú zadné I/O panely chránené proti korózii.

Najrýchlejšie pripojenie pre plynulé online hranie

Hranie online hier bez jediného záseku si užijete vďaka najnovšej technológii Intel Ethernet (I219-V). Znižuje zaťaženie procesora a ponúka výnimočne vysokú priepustnosť. Navyše s prepäťovou ochranou LANGuard.

Perfektný audio zážitok

O ozvučenie sa hravo postará 8-kanálový čip SupremeFX, určený pre tie najlepšie zážitky zo zvuku. Vďaka čistým a hlasným zvukovým efektom si pri hraní hier užijete burácanie bojového poľa, ako keby ste sa nachádzali uprostred herného diania.

Konektivita na úrovni

Pre pevné disky sa na základnej doske nachádzajú 6× konektory SATA 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky s vašim systémom poskytuje rozhranie M.2 s neuveriteľnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb/s. O grafickú kartu sa postará PCIe 3.0 x16 slot. Ten využíva plný počet liniek a nebude tak grafiku nijako obmedzovať. Na zadnom paneli nechýbajú konektory USB, vrátane štyroch rýchlych USB 3.0. Tie navyše podporujú exkluzívnu technológiu Boost od Asusu a majú prenosovú rýchlosť až 1,33× väčšiu ako klasické USB 3.0. Externý monitor možno pripojiť priamo do dosky cez HDMI port (záleží na použitom procesore).

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B150

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC958i2b
Produktové číslo:  90MB0QD0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17