Obnoviť stránku

ASUS AiO ET1612 Touch

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS AiO ET1612 Touch

Štýlový počítač zabalený do tela monitora , Ktorý dobre vyzerá a funguje ešte lepšie. Dômyselne vybraný hardvér spotrebuje menej energie ako klasické stolové počítače a konštrukcia all-in-one PC vám na pracovisku ušetrí veľa miesta . Nemenej dôležitá je tiež nadpriemerná spoľahlivosť , Aby ste pri práci mohli byť maximálne efektívny. Počítač možno tiež pomocou VESA uchytenie pripevniť na stenu a nie je tak problém ho umiestniť takmer v akejkoľvek miestnosti.
Dostatočne veľký 15,6 "dotykový displej disponuje detailným rozlíšením 1366 x 768 pixelov, podsvietenie je riešené modernými a úspornými LED diódami a naviac je jeho povrch matný , Takže nehrozí rušivé odlesky znepríjemňujúce prácu s počítačom. Vďaka kompaktným rozmerom a dotykovej vrstve sa skvele hodí pre použitie v knižniciach, bankách, na recepciách, ale aj v domácnostiach.
Základom počítača sú tranzistory v kremíkovom čipe z dielní Intelu. Procesor Intel Celeron 847 patrí do rodiny Sandy Bridge, ktorá vyniká vysokým výkonom, malou spotrebou as tým spojeným malým zahrievaním. Dve fyzická jadrá tikajú na frekvencii 1,1 GHz a disponujú dostatkom výkonu pre všetky bežné aplikácie. Súčasťou procesora je aj integrované grafické jadro Intel HD Graphics , Ktoré je stavané na akceleráciu videí alebo grafického prostredia operačného systému.
Pre vylepšenie komunikácie s priateľmi či rodinou môžete využiť zabudovanú webkameru spoločne s mikrofónom . Na zadnej strane počítača nechýba ani sériové COM porty ani digitálny HDMI a analógový VGA výstup pre pripojenie obrazu k monitoru alebo televízii. K internetu si počítač pripojíte cez ethernetové rozhranie alebo bezdrôtovo pomocou Wi-Fi . Klávesnicu, myš a ďalšie periférie bezproblémovo pripojíte cez USB porty, medzi ktorými nechýba ani moderné a rýchle USB 3.0 .
Počítač je dodávaný bez operačného systému .

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 " (39,62 cm)
Rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Rad procesora Intel Celeron
Frekvencia procesora 1,1 GHz (1 100 MHz)
Max TDP 17 W
Funkcie procesora Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Základná doska

Socket Intel 1023

Disk

Výbava

Základná výbava Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, TV Tuner, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 b/g/n

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 65 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 2 GB
Frekvencia pamäte 1 333 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 4 GB
Počet slotov RAM 1 ks
Počet osadených slotov 1 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické VGA D-SUB, HDMI
Ďalšie COM port, LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 407,4 mm
Výška 336,6 mm
Hĺbka 42,5 mm
Hmotnosť 3,3 kg
Kód:  TA083e3
Produktové číslo:  ET1612IUTS-B012M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14