Obnoviť stránku

AlzaEco

AlzaEco ekologická drogéria

AlzaEco – to najlepšie pre vás aj prírodu

Hľadáte pre seba aj svoju rodinu to najlepšie? Potom ste na správnom mieste – značka AlzaEco prináša kvalitné a podobne ako komerčné prípravky účinné produkty, ktoré sú vytvorené s ohľadom na prírodu a budúcnosť Zeme. V moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch, ktoré sú recyklovateľné a šetrné k životnému prostrediu, nájdete produkty s vysokým podielom prírodných látok. Všetky z nich spája značka Ecolabel, stelesňujúca kvalitu aj šetrnosť k planéte a pokožke, overená dermatologickým testovaním.

  • Ekologické obalyPraktické obaly Bag-in-Box sú plne recyklovateľné.
  • Netestované na zvieratáchOhľaduplnosť k prírode a všetkým jej súčastiam je samozrejmosťou.
  • Šetrné k prírode aj peňaženkePrírodné a kvalitné zloženie ide ruka v ruke s priaznivou cenou.
Pracie prášky AlzaEco

Pracie prostriedky AlzaEco – šetrné pranie a žiarivá čistota pre vaše oblečenie

Ekologické pracie prášky aj pracie gély AlzaEco boli vytvorené s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Obsahujú viac ako 90 % prírodných látok a dosahujú skvelé výsledky v starostlivosti o bielu aj farebnú bielizeň, ktorej poskytujú komplexnú ochranu. Tento český výrobok v ekologickom obale šetrí ako prírodu, tak aj vašu peňaženku. Vďaka svojmu jemnému zloženiu je vhodný aj pre domáce čističky a septiky. Podľa dermatologických testov sú gély vyhovujúce aj na ručné pranie a variant Sensitive poskytne jemnú starostlivosť detskej bielizni.

Prípravky do umývačky AlzaEco na bezstarostné umývanie riadu

Umývajte riad v umývačke účinne a šetrne voči prírode. Tablety do umývačky AlzaEco obsahujú prvky, ktoré sa dokonale pobijú so zaschnutými nečistotami, mastnotou, ťažko odstrániteľnými škvrnami od čaju aj zápachom a skvele tiež obstoja pri umývaní pri nízkej teplote. Sú z 94 % prírodné a biologicky rozložiteľné, čo znamená, že odpadová voda môže ihneď zamieriť do septiku či domácej čističky. Doplňte prípravky do umývačky AlzaEco soľou a leštidlom pre dokonale čistý riad.

Prípravky do umývačky AlzaEco
Čistiace prostriedky AlzaEco

Oslnivý lesk bez kompromisov, to sú čistiace prostriedky AlzaEco

Čistiace prostriedky AlzaEco nedajú špine šancu. Všetky sú minimálne z 95 % prírodného pôvodu a ich aktívne čistiace zložky pochádzajú z rastlín. Vďaka tomu sú ľahko biologicky rozložiteľné, takže ak máte domácu čističku alebo septik, buďte bez obáv. Ich vysoká účinnosť je zaručená, či už drhnete podlahu, kuchyňu, kúpeľňu, WC alebo sa pustíte do umývania okien. Pre všetky tieto miesta a povrchy nájdete špeciálne čistiace prostriedky. Presvedčte sa sami.


Spresniť parametre
53 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03