Obnoviť stránku

AlzaEco All in 1 12 v 1 XXL (200 ks)

4,4 221 hodnotení
Zľavnené -9 %
20,90 € 22,90 €

AlzaEco All in 1 12 v 1 XXL (200 ks)

Šetrné tablety do umývačky riadu AlzaEco All in 1.

Český výrobok

Český výrobok

Netestované na zvieratách

netestované na zvieratách

Šetrný k peňaženke

šetrné k peňaženke

Šetrný k prírode

šetrné k životnému prostrediu

Recyklujeme a separujeme

recyklujeme a separujeme

Dermatologicky testované

dermatologicky testované


Pretože na prírode záleží

Tablety AlzaEco All in one sú z 94 % prírodného pôvodu. Všetky aktívne umývacie zložky sú rastlinného pôvodu a jednoducho biologicky rozložiteľné. Vďaka tomu sú umývacie tablety vhodné do domácich čističiek vôd alebo septikov.

94 %

prírodných zložiek

Vysokoúčinné tablety

Tablety do umývačky AlzaEco sú vysokoúčinné a poradia si s odstránením zaschnutých nečistôt, rozpúšťajú mastnotu a zaistia skvelé výsledky aj pri nízkych teplotách. 

účinné

umývanie


Na dokonalú čistotu a lesk

Tablety AlzaEco sú 12 v 1, takže obsahujú množstvo prvkov, ktoré zaistia dokonalé výsledky. Tablety disponujú soľou, fungujú ako leštidlo, chránia sklo, odstraňujú škvrny od čaju a pod. Výhodou tabliet je aj to, že neutralizujú zápach a disponujú rýchloschnúcim efektom.

12v1

účinné tablety

balenie, ktoré vám vydrží

V balení nájdete 200 tabliet AlzaEco All in one. Tieto účinné tablety vám zaistia skvelý výsledok na 200- umývacích cyklov. 

200

tabliet


Zelený bod

Zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zaisťujúcej spätný odber a zhodnocovanie obalového odpadu.

Životné prostredie

Životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním úplne jasne podporujete životné prostredie. No nie je to super?

Nízkohustotný polyetylén

Nízkohustotný polyetylén

Súčasťou je aj nízkohustý polyetylén, ktorý môžete vhodiť do žltého kontajnera určeného pre plasty. Všetko sa tak dá ľahko recyklovať. 

Lepenku Den Braven je možné použiť aj na izoláciu pivničných priestorov a oporných múrov.

Lepenku Den Braven je možné použiť aj na izoláciu pivničných priestorov a oporných múrov.

Obal aviváže AlzaEco Gold tvorí lepenka, ktorú môžete jednoducho triediť vhodením do modrého kontajnera určeného na papier. 


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

AlzaEco. Značka, ktorá má už 80-tisíc zákazníkov. Spojením prírodných ingrediencií a ekologicky šetrného obalu sme vytvorili kvalitné produkty, ktoré šetria vašu peňaženku.

Chcete sa toho dozvedieť o AlzaEco viac? Kliknite TU.

Veríme, že spolu s vami môžeme podporiť udržateľný rozvoj a predovšetkým umožniť budúcim generáciám žiť v harmónii a rovnováhe s prírodou.

Výsledkom dlhodobého úsilia spoločnosti Alza ísť ruka v ruke so životným prostredím je projekt, na ktorý sme právom hrdí a s radosťou ho predstavujeme našim zákazníkom. Hlavnou myšlienkou celého programu bola udržateľnosť s dôrazom na ekológiu. Našim cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojim zložením maximálne šetrný k prírode. A aby sme zdokonalili našu pôvodnú myšlienku, rozhodli sme sa ponúkať tieto výrobky v moderných ekologických obaloch Bag-in-Boxes. Z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho vplyvu na životné prostredie zodpovedajú našej myšlienke spojiť samotný ekologický výrobok aj jeho obal.



Obsah prírodných látok v produktoch AlzaEco, a čo to sú prírodné látky:  
Prírodná látka sa nachádza v prírode a následne je fyzikálne upravovaná (čistená, mletá a pod. ). Ide o zeolity, enzýmy, soľ, kremičitany a pod. Látky prírodného pôvodu sú suroviny, ktorých základom sú prírodné látky (kokosový olej, jedlá sóda – hydrogénuhličitan sodný) a sú chemicky modifikované, aby u nich boli docielené požadované vlastnosti. Ostatné látky, ktoré nie sú zaradené ako prírodné, sú syntetického pôvodu a slúžia na parfumáciu, konzerváciu alebo ako rozpúšťadlá na zlepšenie vlastností výrobku a sú v prostriedku v takom množstve, aby neboli škodlivé pre zdravie a prírodu. 
Všetky látky použité v prípravkoch AlzaEco spĺňajú podmienky európskej značky Ecolabel. 
Alza Eco používa Cocosulfát sodný (výborne biologicky odbúrateľný tenzid ako aeróbne tak aj anaeróbne). 
Výrobky AlzaEco používajú polyglukozidy, ktorým inak hovoria cukrové estery a tie sú vyrábané s glukózy a nie sú na rozdiel od Etoxylovaných alkoholov toxické pre vodné organizmy. 
Certifikácia:  ISO 9001:2015 a 14001:2015
ISO 9001:2015 – 
Táto norma špecifikuje požiadavky na systémy manažérstva kvality na použitie v prípade, že je potrebné preukázať spôsobilosť organizácie na poskytovanie výrobkov, ktoré spĺňajú požiadavky zákazníka a aplikovateľné požiadavky predpisov. 
ISO 14001:2015 - sa týkajú environmentálneho manažmentu a je určený výrobcom, dodávateľom a poskytovateľom služieb vo všetkých odboroch podnikania. 

UPOZORNENIE: Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky.


Zloženie

5 % alebo viac, avšak menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, zeolit, menej ako 5 % polykarboxyláty, neiónové povrchovo aktívne látky, aniónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, enzýmy, parfém

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu Classic, All in 1

Počet kusov

Počet kusov 200 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné

Typ produktu

Typ produktu Tablety
Kód:  EKO0017b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018047642
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13