Obnoviť stránku

AlzaEco soľ do umývačky riadu 4 kg

4,9 148 hodnotení
Super cena
4,79 €

AlzaEco soľ do umývačky riadu 4 kg

Odstráni mastnotu, škvrny a riad zanechá dokonale čistý.

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Český výrobok

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Netestované na zvieratách

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Ohľaduplné k peňaženke

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Ohľaduplné k prírode

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Recyklujeme a separujeme

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Biologicky rozložiteľné

 

Pretože na prírode záleží

Eko soľ do umývačky AlzaEco obsahuje 100 % prírodných zložiek. Je ideálna na použitie ako prevencia proti usadzovaniu vodného kameňa na riade a v umývačke. Soľ je rozpustná vo vode a vhodná na použitie vo všetkých typoch umývačiek riadu.

100 %

Prírodných zložiek

Kombinácia pre najlepšie výsledky

Na dosiahnutie najlepšieho výsledku a dokonale čistého riadu odporúčame použiť eko soľ do umývačky AlzaEco spolu s tabletami „AlzaEco tablety do umývačky“ a leštidlom „AlzaEco leštidlo do umývačky“.

Najlepšie

výsledky

 
AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Zelený bod

Ide o ochrannú známku, ktorá hovorí, že za obal produktu nesúci toto logo bol uhradený finančný príspevok organizácii zabezpečujúcej spätný odber a využitie obalového odpadu.

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Životné prostredie

Produkty AlzaEco boli vytvorené v súlade s prírodou a ich používaním celkom jasne podporujete životné prostredie. No nie je to skvelé?

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Lepenka

Obal eko soli do umývačky AlzaEco je vyrobený z lepenky, ktorú môžete jednoducho triediť vhodením do modrého kontajnera určeného na papier.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 
AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Po dlhých mesiacoch testovania a hľadania máme konečne pocit, že sme našli to najlepšie pre nás i pre našich zákazníkov. Zoznámte sa so značkou AlzaEco, značkou kvalitných produktov mysliacou na budúcnosť našu i našich detí.

Ekologické obaly sú navyše prispôsobené na bezpečné zasielanie, nie je preto potrebné plytvať ďalším obalovým či výplňovým materiálom.

AlzaEco Soľ do umývačky riadu

Veríme, že spoločne s vami dokážeme podporiť trvalo udržateľný rozvoj a hlavne umožníme budúcim generáciám žiť s prírodou vo vzájomnej harmónii a rovnováhe.

Dlhodobá snaha Alzy ísť ruka v ruke so životným prostredím vyústila do projektu, na ktorého výsledky sme právom hrdí a dovoľujeme si ho predstaviť svojim zákazníkom. Trvalá udržateľnosť s dôrazom na ekológiu bola hlavná myšlienka, ktorá stála na počiatku celého programu. Naším cieľom bolo vytvoriť kvalitný ekologický produkt s vysokým podielom prírodných látok, ktorý bude svojím zložením maximálne ohľaduplný k prírode. A aby sme našu pôvodnú myšlienku doviedli k dokonalosti, rozhodli sme sa tieto produkty ponúkať v moderných ekologických obaloch, Bag-in-Boxoch. Tie z hľadiska ľahkej recyklovateľnosti a minimálneho zaťaženia životného prostredia vyhovujú našej predstave skĺbiť ako vlastný ekologický produkt, tak jeho obal.

 

UPOZORNENIE: Skladujte na suchom mieste pri teplote 5 – 25 °C. Uchovávajte mimo dosahu detí. Soľ nie je vhodná ani určená na konzumáciu a prípravu jedla. Použitý a riadne vyprázdnený obal môžete zlikvidovať v rámci triedeného odpadu.

Zloženie

čistý 100% chlorid sodný, bez prímesí jódu, fluóru a protihrudkujúcich látok

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Hmotnosť

Hmotnosť 4 kg

Typ produktu

Typ produktu Soľ
Kód:  MYC289
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594018046065
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13