Obnoviť stránku

Ajax Systems

Ajax Úvodné foto
Ajax Úvodné foto 2
Ajax Úvodné foto 3

Ajax Systems –⁠⁠⁠⁠⁠ zabezpečenie pre vašu domácnosť, chatu aj firmu

Ajax Systems je inteligentný bezdrôtový zabezpečovací systém s okamžitou odozvou, bezkonkurenčným dosahom signálu a skvelou výdržou batérie. Nie je náhoda, že dlhodobo patrí medzi najoceňovanejšie certifikované zabezpečovacie systémy v Európe. Ajax zabezpečenie si môžete ľubovoľne skladať a vďaka jednoduchej inštalácii ho zvládnete sprevádzkovať v priebehu chvíľky. Už sa nemusíte báť o svoje súkromie a veci. Cieľom Ajaxu je zákazníkom dopriať maximálny pocit bezpečia a pomoci v ochrane ich rodiny i majetku.

Ajax Systems zabezpečenie

Ajax Systems alarm pre bezpečný domov

Ajax Systems kompletne zabezpečí váš domov. Bezdrôtové senzory na detekciu pohybu ochránia majetok aj rodinu pred vlámaním, zatiaľ čo detektory dymu a vody spoľahlivo zabránia hocijakej nehode. Akonáhle systém zaznamená poplach, bezprostredne vás upozorní na mobil a spustí sa siréna. Celý systém môžete ovládať pomocou vášho telefónu, smart klávesnice či malej kľúčenky.

Keď sa zabezpečenie stáva umením

Bezdrôtový zabezpečovací systém novej generácie

Ajax Systems zabezpečenie je úplne bezdrôtové

Bezdrôtovosť je najväčšou výhodou skupiny Ajax Systems. Detektory komunikujú s centrálnou jednotkou pomocou špeciálneho rádiového komunikačného protokolu Jeweller, vytvoreného priamo pre systém Ajax. Vďaka tomuto prenosu môžu detektory komunikovať s centrálnou jednotkou až na 2 000 metrov vo voľnom priestore. Jeweller taktiež šetrí batérie v senzoroch, a tak niektoré prvky systému vydržia na pôvodných batériách až 7 rokov. V prípade potreby ich navyše môžete ľahko svojpomocne vymeniť.

Ajax Systems alarm
Ajax Systems zabezpečenie proti útokom Malevich

Ajax Systems má zabezpečený operačný systém

Mozgom Ajax Systems je operačný systém Malevich, ktorý chráni celý systém zabezpečenia proti útokom a vírusom a neustále overuje, či je všetko v poriadku. Rádiový protokol Jeweller, ktorý slúži na komunikáciu centrálnej jednotky s detektormi, je zabezpečený proti rušeniu. Práve vďaka týmto a ďalším prvkom sa stal Ajax systems jedným z najlepších v Európe a získal profesionálnu certifikáciu do 2. stupňa zabezpečenia, umožňujúcu ho pripojiť na pulty centrálnej ochrany.

Intuitívne ovládanie Ajax Systems pomocou mobilnej aplikácie

Ajax Systems môžete veľmi ľahko konfigurovať a ovládať prostredníctvom mobilnej app AJAX Security System, ktorá je zadarmo na stiahnutie pre mobilné zariadenia bežiace na systémoch Android a iOS. Aplikácia obsahuje sprievodcu pre ľahké pridanie komponentov do systémov, je možné tvoriť automatizačné scenáre a pridávať IP kamery do systému. Samozrejmosťou je potom aj lokalizácia do všetkých národných jazykov.

Ajax Systems mobilné aplikácie
Ajax Systems profesionálna inštalácia

Ajax Systems ponúka profesionálnu inštaláciu systému

Chcete mať Ajax Systems nainštalovaný skutočne so všetkým, ale nemáte odvahu sa do toho pustiť svojpomocne? Pokiaľ by ste mali radi všetko perfektné a funkčné, neváhajte sa obrátiť s inštaláciou a konfiguráciou na autorizovanú inštalačnú firmu. Stačí len vyplniť dopytový formulár inštalácie.

Spresniť parametre
91 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09