Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ajax StreetSiren black

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
131,90 €

Ajax StreetSiren black

Siréna BEDO Ajax StreetSiren v čiernom vyhotovení

Bezdrôtová siréna BEDO Ajax StreetSiren v univerzálnom čiernom vyhotovení je určená do otvorených vonkajších priestorov. Na odstrašenie zlodeja používa hlasný zvukový signál, ktorý dopĺňa výrazné blikanie vstavaných LED. Vďaka bezdrôtovej technológii Jeweller dokáže bezpečne komunikovať s centrálnou jednotkou zabezpečovacieho systému BEDO Ajax až na vzdialenosť 1 500 metrov vo voľnom priestore.


Kľúčové vlastnosti detektora BEDO Ajax StreetSiren, čierne vyhotovenie

  • Detektor možno jednoducho pridať do zabezpečovacieho systému BEDO Ajax
  • Spustí hlasný zvukový signál pri aktivácii alarmu
  • Červené LED diódy signalizujúce poplach blikaním
  • Životnosť batérie až 5 rokov
  • Pri využití detektora je nutné mať nainštalovanú riadiacu jednotku Hub



Vonkajší alarm vystraší každého zlodeja

StreetSiren je vybavená reproduktorom, u ktorého môžete nastaviť hlasitosť od 85 dB do 113 dB a LED diódami po obvode sirény. Dĺžku trvania poplachu je možné prispôsobiť v rozmedzí od 3 do 180 sekúnd. Zariadenie je opatrené stupňom krytia IP54 a odolá aj veľkým výkyvom teplôt.


Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Siréna BEDO Ajax StreetSiren

S BEDO Ajax budete mať bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax StreetSiren s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

Siréna BEDO Ajax StreetSiren

BEDO Ajax StreetSiren sa ľahko inštaluje

Inštalácia komponentov BEDO Ajax je maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


Kód:  AJAX7661
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  P131
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08