Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Ajax LeaksProtect white

5 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
53,90 €

Ajax LeaksProtect white

Detektor úniku vody BEDO Ajax LeaksProtect v bielom vyhotovení

Únik vody je jednou z najčastejších porúch v rámci domácnosti. Pomocou detektora vody LeaksProtect však môžete zabrániť oveľa väčším škodám. Detektor má zo spodnej strany citlivé kontakty, ktoré okamžite detegujú prítomnosť vody. Centrálna jednotka potom vám dá okamžite vedieť notifikáciou v mobilnej aplikácii.


Kľúčové vlastnosti detektora BEDO Ajax LeaksProtect, biele vyhotovenie

  • Detektor možno jednoducho pridať do zabezpečovacieho systému BEDO Ajax
  • Okamžitá detekcia úniku vody
  • Životnosť batérie až 5 rokov
  • Pri využití detektora je nutné mať nainštalovaný riadiaci Hub


Ochrana pred vytopením susedov

Senzor BEDO Ajax LeaksProtect je vybavený certifikáciou IP65, vďaka ktorej je odolný voči vode a prachu. Preto je priamo určený napríklad do kúpeľne, pod práčku, pod umývačku alebo pod kúrenie. A vďaka malým rozmerom 60 × 60 × 14 mm ho môžete nainštalovať takmer všade. Snímač totiž vyhodnocuje veľkosť elektrického odporu medzi štyrmi pármi kontaktov umiestnenými v spodnej časti krytu. Ak dôjde k ich vodivému prepojeniu, dôjde k vyhláseniu poplachu.


Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu Ajax

Inteligentná aplikácia Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj na pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Prepojenie s mobilnou aplikáciou

S BEDO Ajax budete mať bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax LeaksProtect s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

Jednoduchá inštalácia

BEDO Ajax LeaksProtect sa ľahko inštaluje

Inštalácia komponentov Ajax je maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Vlastnosti

Fungovanie Cez centrálnu jednotku
Funkcie Notifikácie do mobilu

Typ detekcie

Typ detekcie vody

Batéria

Počet batérií 2 ks

Umiestnenie

Určenie Vnútorné
Kód:  AJAX8050
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  P115
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08