Obnoviť stránku

AEG

AEG spotrebiče

AEG: Vždy o nápad napred

Značka AEG už 130 rokov spája najvyspelejšie technológie s ľúbivým dizajnom. Snažia sa predvídať vaše budúce potreby a predčiť vaše očakávania. Vďaka inováciám v oblasti prania a sušenia bielizne je AEG jednotkou na slovenskom trhu. Značka sa ďalej zameriava na vstavané a voľne stojace spotrebiče – najmä na chladničky, mrazničky, umývačky, rúry, sporáky, varné dosky, vstavané kávovary a odsávače pár.

Práčky a sušičky AEG

Starostlivosť o bielizeň s AEG

Práčky a sušičky AEG sa starajú o vašu bielizeň dokonale, a navyše šetrne ako k oblečeniu, tak k životnému prostrediu. Práčkam AEG môžete bez obáv zveriť vlnu i hodváb. Čierne šaty zostanú čierne, vlnený sveter bude aj po vypraní bez hrčí, hodvábna blúzka sa nezrazí, športové oblečenie zostane funkčné aj po usušení. Práčky aj sušičky AEG sú tí najlepší strážcovia vášho oblečenia.

Kuchynské spotrebiče AEG – pre radosť z chuti

Kuchynské spotrebiče AEG s vami vykúzlia tie najlepšie delikatesy. Dokonalý zážitok z jedla závisí od uchovania surovín, prípravy jedla a samotného servírovania. S AEG zlepšíte každý krok prípravy pokrmov. Kuchynské spotrebiče radu AEG Mastery vám pomôžu dosiahnuť aj tie najnáročnejšie kulinárske ciele. Staňte sa šéfom kuchyne so spotrebičmi, ktoré splnia každé vaše želanie.

Vstavané spotrebiče AEG
AEG predĺžená záruka

AEG vám dá vždy niečo navyše

Dostávate radi darčeky? AEG pre vás teraz jeden pripravila v podobe predĺženej záruky na domáce spotrebiče AEG. Pri vybraných modeloch práčok, sušičiek a kuchynských spotrebičov vám AEG ponúka predĺženie záruky na 5 rokov na kompletný spotrebič, na 10 rokov na invertorový motor a doživotnú záruku na ÖKOInvertor motor. Vyberte si z ponuky spotrebičov AEG s predĺženou zárukou: Neváhajte a zaregistrujte si svoj nový spotrebič.

Spresniť parametre
231 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09