Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Vstavané rúry AEG

AEG rúra

AEG rúry: najnovšie technológie pre dokonalé varenie

Firma AEG si zakladá na prepojení pokročilých technológií s maximálnou kvalitou a skvelým dizajnom. Vďaka týmto technológiám posunú AEG rúry vaše kulinárske schopnosti na nové úrovne. Spoľahnúť sa môžete na vysoký výkon s nízkou spotrebou energie, rýchlosť a obrovské možnosti prispôsobenia. Špecialitou je potom parná rúra AEG, vďaka ktorej sa mnohonásobne zvýši kvalita vašich pokrmov.

Vstavaná rúra AEG

AEG rúra s parnou funkciou pre krehké, šťavnaté aj chrumkavé pokrmy

AEG rúra s parnou funkciou vám pomôže zdokonaliť vaše kulinárske schopnosti. Umožní piecť, grilovať, ale aj pripravovať jedlo vo vákuu technikou Sous-Vide. Tento typ AEG rúry vám naservíruje pokrmy na profesionálnej úrovni z pohodlia vašej domácej kuchyne. Para dodá krehkosť a šťavnatosť pečenému mäsu a zároveň zachová dokonalú chrumkavú kôrku. Pečivu pomôže vykysnúť vyššie a zelenine dosiahnuť perfektnú chrumkavosť.

AEG rúry oslnia inovatívnymi vlastnosťami a funkciami

AEG rúry sa pýšia radom moderných technológií, ktorými vynikajú na trhu. Rúru tak možno vďaka konektivite ovládať aj na diaľku z mobilného zariadenia. V aplikácii My AEG docielite maximálne prispôsobenie nastavenia rúry, a navyše sa môžete nechať inšpirovať a poradiť si od profesionálov. Teplotná sonda zaistí perfektne prepečené pokrmy podľa vašich predstáv. Pyrolytické čistenie zas uľahčí údržbu AEG rúry stlačením jedného tlačidla. Nečistoty potom jednoducho zotriete handričkou.

Vstavaná rúra AEG

Pozrite sa, ako vybrať parné rúry AEG.

Spresniť parametre
26 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18