Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Umývačky riadu AEG

AEG umývačky riadu – banner

AEG umývačky: Umývanie riadu bude hračka

Stavte pri umývaní riadu na AEG umývačky, ktoré ho zbavia drobných aj zažraných nečistôt, a navyše svojou šetrnosťou ochránia jeho vzhľad, takže bude stále vyzerať ako nový. Nemusíte sa báť im zveriť do starostlivosti objemné hrnce ani krehký porcelán alebo sklo. AEG umývačky riadu vás potešia tichou prevádzkou a v dnešnej dobe veľmi užitočnou energetickou úspornosťou.

Umývačka riadu AEG s funkciou AirDry

Umývačka riadu AEG s funkciou AirDry

Každá umývačka riadu AEG disponuje technológiou AirDry, ktorá automaticky otvorí dvierka a postará sa o dokonalé vysušenie všetkých pohárov, tanierov či lyžičiek. Koniec nevzhľadným zaschnutým kvapkám prinesú automatické dvierka, ktoré sa otvoria pred koncom sušenia a umožnia lepšiu cirkuláciu vzduchu a kvalitnejšie dosušenie riadu.

AEG umývačka riadu s 10-ročnou zárukou na invertorové motory

V ponuke je aj AEG umývačka riadu s invertorovým motorom, na ktorú platí predĺžená záruka 10 rokov (po registrácii záruky na webe AEG). Invertorový motor je priamo elektronicky riadený, dokáže preto lepšie pracovať s výkonom, šetriť energiu a jeho dlhá životnosť spomaľuje opotrebovanie celého spotrebiča.

Umývačka AEG s investorovým motorom

Prirodzené dosušenie riadu aj nižšia spotreba s AirDry

Ako vybrať správnu umývačku riadu

Spresniť parametre
43 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08