Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX nano ID69

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX nano ID69

Energeticky úsporný a pritom výkonný mini počítač ZOTAC ZBOX nano prináša dokonalý pôžitok pri práci i zábave vďaka silnému procesoru Intel 4. generácie Haswell. Malé rozmery umožňujú počítač položiť na stôl, bez toho, aby odkrojil z cennej pracovnej plochy alebo ho vďaka montážnemu kitu VESA môžete jednoducho pripevniť na zadnú stranu monitora s podporou tohto systému. Aj napriek kompaktnosti celého systému ponúka ZBOX nano celé množstvo konektorov a tiež multiformátovú čítačku pamäťových kariet. Z konektorov možno vymenovať rýchle USB 3.0 aj USB 2.0, eSATA, samostatné audio konektory na slúchadlá (reproduktory) aj mikrofón. Monitor alebo televízor možno pripojiť pomocou HDMI alebo DisplayPortu. Nezabudlo sa ani na pripojenie na internet a to ako bezdrôtovo cez WiFi tak aj LAN káblom. Priaznivci bezdrôtových pripojení uvítajú aj Bluetooth so špecifikáciou 4.0.
O výpočtový výkon sa stará silný dvojjadrový procesor Intel Core i7 4500, ktorý beží na frekvencii až 3 GHz s funkciou automatického pretaktovania a disponuje aj technológiou Hyper-Threading, s ktorou zvládne paralelne spracovávať až 4 vlákna naraz. To všetko s maximálnou spotrebou len 15 W TDP. Grafický výkon dodáva čip Intel HD Graphics 4400, ktorý je integrovaný v rovnakom puzdre ako procesor, čo ešte viac znižuje napájacie požiadavky. Pre operačnú pamäť je pripravená jedna voľná pozícia pre bežný modul SO-DIMM DDR3 s kapacitou až 8 GB. Rovnako tak vnútri počítača nenájdete žiadne úložisko. Je možné teda použiť akýkoľvek 2,5" disk s rozhraním SATA III a prispôsobiť si tak zostavu presne podľa vašich predstáv. Rovnako tak je to aj s voľbou operačného systému, ktorý nie je k zostave dodávaný.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Max TDP 15 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Základná doska

Socket Intel 1168

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 ac/n/g/b

Farba a vyhotovenie

Farba Biela

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 8 GB
Počet slotov RAM 1 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI, DisplayPort
Ďalšie eSATA, LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 127 mm
Výška 127 mm
Hĺbka 45 mm
Kód:  AZ110n5
Produktové číslo:  ZBOXNANO-ID69-BE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09