Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX nano ID65

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX nano ID65

Plnohodnotný výkonný počítač ukrytý v miniatúrnom tele ponúkne veľmi nízku spotrebu, ktorá nezaťaží životné prostredie ani vašej peňaženku. Dvojjadrový procesor s integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 4000 zaručí plynulú odozvu systému, umožní vám prehrávať HD videá, prezerať fotky, chatovať s priateľmi na sociálnych sieťach alebo pracovať v kancelárskych aplikáciách. Pomocou dodávaného VESA držiaku je možné počítač umiestniť na zadnú stranu monitora alebo televízie.
Základom počítača je veľmi rýchly procesor Intel Core i7 3537, ktorého jadrá tikajú na frekvencii 2 GHz a sú schopné spracovávať až 4 vlákna naraz. Moderný 22 nm výrobný proces a pokročilá optimalizácia sú zárukou minimálneho zahrievanie vnútorných komponentov. Grafický čip oproti ponúkne výrazne vyšší výkon v hrách a poradí si aj s akceleráciou 3D videí, čím robí z minipočítače centrum multimediálnej zábavy.
Počítač je dodávaný bez operačnej pamäte a pevného disku, ich voľba je tak čisto na vás. Jeden SO-DIMM slot pojme DDR3 pamät RAM s frekvenciou až 1600 MHz. Pre ukladanie dát je nutné dokúpiť 2,5 "pevný disk s možnosťou zapojenia cez rýchle SATA III rozhranie. Zabudovaná čítačka kariet si poradí s najbežnejšími typmi pamäťových médií. Externé periférie skrotí štvorica vysokorýchlostných USB 3.0, Dvojica USB 2.0 aj port typu eSATA. K monitoru alebo televízii pripojíte obraz pomocou digitálneho HDMI alebo DisplayPort. Spojenie s bezodným svetom internetu môžete nadviazať pomocou rýchle Wi-Fi a nechýba ani Bluetooth 4.0. Počítač je plne kompatibilný s operačnými systémami Microsoft Windows 7 i novším Windows 8.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Max TDP 17 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11n/g/b

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 8 GB
Počet slotov RAM 1 ks
Počet osadených slotov 1 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI, DisplayPort
Ďalšie eSATA, LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 127 mm
Výška 127 mm
Hĺbka 45 mm
Kód:  AZ110m7
Produktové číslo:  ZBOXNANO-ID65-BE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13