Obnoviť stránku

ZOTAC ZBOX nano AQ02

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZOTAC ZBOX nano AQ02

ZBOX nano AQ02 Barebone je mini-PC od firmy Zotac, ktorá má na tomto poli viac než veľké skúsenosti. Pojem kompaktnosti tu nadobúda úplne nových rozmerov. Malá skriňa s veľkosťou dlane v sebe ukrýva výkonné, energeticky úsporné a veľmi tiché komponenty pre výnimočný zážitok z práce s PC. AQ02 je schopné rýchlo spracovávať videa v HD rozlíšení a stane sa tak vaším domácim multimediálnym centrom.
Výpočtovú silu prináša štvorjadrový procesor AMD A8-5545M . O grafický výkon sa stará grafika AMD Radeon HD8510G. Nano AQ02 Barebone však poskytuje dostatok priestoru pre vlastné rozšírenie - miesto sa nájde pre dodatočný 2,5" SATA disk, ďalší jeden slot pojme SODIMM DDR3 pamäť.
O konektivitu prístroja sa obávať nemusíte - k sieti sa pripojíte pomocou GLAN konektorom, alebo zahoďte káble a naplno využite výhod Wi-Fi . Synchronizáciu s mobilnými zariadeniami sprostredkuje rozhranie Bluetooth 4.0 . Periférie prepojte s PC prostredníctvom portov USB 3.0, DisplayPort či HDMI. K dispozícii je aj čítačka kariet 7 v 1 (MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/xD).

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Rad procesora AMD A8
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)
Max TDP 19 W

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 8510G

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11ac/n/b/g/a

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 8 GB
Počet slotov RAM 1 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 127 mm
Výška 45 mm
Hĺbka 127 mm
Kód:  AZ110c4e
Produktové číslo:  ZBOXNANO-AQ02-BE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06