Obnoviť stránku

Zopa

Detská výbava Zopa – dizajn a funkčnosť

Zopa – detská výbava, ktorá myslí na potreby celej rodiny

Zopa je česká rodinná značka, ktorá stojí za modernou výbavou pre deti. Ponúka všetko, čo budete potrebovať pre vaše ratolesti od ich narodenia až po dobu, keď pôjdu prvýkrát do školy. Na trhu pôsobí viac ako 10 rokov a počas tejto doby starostlivo načúvala rodičom, čím do svojich produktov premietla všetko, čo mali na srdci. Vďaka tomu dnes Zopa ponúka maximálne funkčné a praktické produkty s hravým dizajnom, ktoré vám uľahčia každodennú starostlivosť o deti.

Kočík Zopa Mystic a dalšie modely

Zopa vyrába kočíky na všetky príležitosti

Vďaka širokej ponuke kočíkov bude o pohodlie vášho bábätka výborne postarané. Dobrou voľbou je športový kočík Zopa Move, ktorého podvozok je kompatibilný s priestrannou vaničkou. A presne to je to pravé pre vaše novorodeniatko aj pre akčné batoľa. Obľúbené sú aj golfky Zopa, ktoré sú kvôli možnosti polohovania a nastavenia pásov vhodné pre deti už od narodenia. Kočíky však svojou výbavou myslia aj na rodičov, pohodlnú jazdu si tak vychutnáte vy aj vaše bábätko.

Bezpečnosť v každej situácii zaručí autosedačka Zopa

Autosedačky Zopa zaručia vašej ratolesti pohodlnú jazdu v aute v každej situácii. Niektoré sa inštalujú pomocou Isofix a Top Tether, iné pomocou bezpečnostných pásov. Tieto kotevné prvky zabraňujú pri náraze rotácii sedačky a postarajú sa tak o maximálnu bezpečnosť detí na cestách. Každá autosedačka Zopa je vybavená kvalitným mäkkým čalúnením. Modely pre najmenšie deti potom ponúkajú možnosť polohovania, alebo výškovo nastaviteľné pásy.

Autosedačka Zopa Carrera a dalšie modely
Jedálenská stolička Zopa

Prvé spoločné stolovanie spríjemní jedálenská stolička Zopa

Stolovanie s deťmi zvládnete hravo. Stávkou na istotu je poriadny podbradník a jedálenská stolička Zopa, ktorá vďaka polohovaniu spríjemní deťom zoznamovanie sa s prvými príkrmami. Dobroty im môžete servírovať na veselom bambusovom riade. Chlapcov i dievčatká poteší svojimi farebnými motívmi, rodičov potom možnosťou umývania v umývačke riadu. O zábavu zvedavých batoliat po dobrom obede sa postarajú farebné odrážadlá, trojkolky, alebo interaktívne hračky Zopa.

Spresniť parametre
465 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19