Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Podsedáky do auta

Podsedák do auta predstavuje komfortnú alternatívu autosedačky. Je však vhodný iba pre deti, ktoré dosahujú určitú hmotnostnú kategóriu. Pre koho sú podsedáky do auta vhodné a aké majú výhody a nevýhody? Kde kúpiť podsedák do auta? Tu u nás. Poradíme vám a pomôžeme vybrať ten najlepší model.

Pokračovať
Spresniť parametre
82 položiek

Podsedáky do auta

Podsedák do auta je nevyhnutným bezpečnostným prvkom pre deti, ktoré už prerástli autosedačky, ale ešte nedosiahli výšku a hmotnosť potrebnú na používanie samotného bezpečnostného pásu. Tieto podsedáky do auta zvyšujú sedenie dieťaťa tak, aby bezpečnostný pás správne sedel cez rameno a boky, čím zabezpečujú jeho bezpečnosť počas jazdy.

Podsedák do auta: Od kedy je vhodný?

Podľa slovenského zákona o cestnej premávke je povinné prepravovať deti v detskom zadržiavacom zariadení (teda používať autosedačku alebo podsedák do auta) do kedy dieťa nedosiahne výšku 150 cm alebo 36 kg. To znamená, že je vhodný pre deti, ktoré majú výšku minimálne 135 cm a hmotnosť 15 kg.

Ortopedický podsedák do auta

Ortopedický podsedák do auta je špeciálny podsedák, ktorý je navrhnutý tak, aby podporoval správne sedenie a vývoj chrbtice dieťaťa. Je vhodný pre deti, ktoré majú problémy s chrbticou alebo panvou, alebo pre deti, ktoré majú zvýšené riziko poranenia chrbtice v prípade autonehody.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14