Obnoviť stránku

ZEBRA

Zebra banner

Zebra – vždy optimálne riešenie

Americká spoločnosť Zebra Technologies má portfólio nabité tlačovou a pokladničnou technikou. Čítačky čiarových kódov alebo tlačiarne etikiet sa zasluhujú o optimálny workflow, či už ide o efektivitu skladovania tovaru, logistiku, alebo predaj. Hodia sa pre výrobne, logistické haly, predajne a menšie aj veľké firmy. Spojenie Zebra a biznis funguje, čoho dôkazom sú spokojní zákazníci po celom svete.


Zebra čítačka čiarových kódov

Čítačky čiarových kódov Zebra

Čítačky čiarových kódov Zebra sú prispôsobené nonstop prevádzke v náročných podmienkach, kde je nežiaduce akékoľvek časové oneskorenie. Aj preto je ich devízou najmä maximálna spoľahlivosť, bezproblémovosť a schopnosť čítať poškodené, ale aj horšie čitateľné kódy. Samozrejmosťou je snímanie 1D a 2D čiarových kódov, ručné prenosné, či vstavané konštrukcie a príkladná odolnosť.

Tlačiarne etikiet Zebra

Spoločnosť Zebra prináša tlačiarne etikiet s termálnou aj termotransferovou tlačou. Ak potrebujete tlačiť čiernobiele etikety na papier s termocitlivou vrstvou, sú jasnou voľbou. Tlačiarne Zebra sú vysoko odolné, výkonné a funkciami nabité zariadenia, ktoré majú k dispozícii prehľadný LCD displej s intuitívnym ovládaním, adaptívne kódovanie, alebo jednoduchú kalibráciu RFID.

Zebra tlačiareň etikiet
Spotrebný materiál Zebra

Spotrebný materiál pre tlačiarne etikiet Zebra

Zaobstarajte si k tlačiarni etikiet Zebra aj kvalitný spotrebný materiál. Na termálnu tlač zvoľte kvalitné etikety, pre termotransferový variant potom špeciálne TTR pásky. V oboch prípadoch Zebra ponúka len ten najkvalitnejší spotrebný materiál v rôznych veľkostiach a vyhotoveniach, ktorý sa stane perfektným doplnkom akejkoľvek tlačiarne.

Spresniť parametre
121 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07