Obnoviť stránku

Zebra ZD220 TT

3,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
210,90 €

Zebra ZD220 TT

Tlačiareň etikiet Zebra ZD220 TT vás poteší jednoduchým ovládaním a rýchlou inštaláciou. Na tlač využíva technológiu thermal transfer a pri tlačení využíva tenkú rolku pásky, ktorá sa pri zahriatí tlačovou hlavou roztaví na štítok a vytvorí požadovaný obraz. Atrament je absorbovaný tak, aby sa stal súčasťou média. Termotransferová tlač je konzistentná a poskytuje spoľahlivé tlačenie. Tlačiareň etikiet Zebra ZD220 TT pracuje s rozlíšením 203 DPI, rýchlosťou tlače 102 mm/s a ponúkne čiernobielu tlač. Dokonale sa hodí napríklad na použitie v logistike, obchode či zdravotníctve, a vďaka praktickému LED indikátoru budete mať vždy dokonalý prehľad o jej aktuálnom stave. Tlačiareň etikiet Zebra ZD220 TT je vyrobená z kvalitných materiálov, takže je zaručená jej odolnosť a vysoká spoľahlivosť.

Kľúčové vlastnosti tlačiarne etikiet Zebra ZD220 TT

  • Rýchlosť tlače 102 mm/s
  • Nízka hmotnosť tlačiarne etikiet Zebra ZD220 TT
  • Technológia thermal transfer využíva špeciálne pásky na výrobu trvanlivých obrázkov na najrôznejších materiáloch
  • Praktický LED indikátor
  • Vysoká odolnosť a spoľahlivosť
  • Rozlíšenie 203 DPI
  • Jednoduché ovládanie
  • Čiernobiela tlač
  • Kompaktné rozmery tlačiarne etikiet Zebra ZD220 TT

Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť

Tlačiareň štítkov Zebra ZD220 TT vyniká svojou hmotnosťou a rozmermi. Vďaka váhe 1,1 kg je ľahko prenosná a bez problému ju možno použiť kdekoľvek práve potrebujete. Vysoká kvalita použitých materiálov zaistí dlhú životnosť a odolnosť proti poškodeniu tlačiarne štítkov Zebra ZD220 TT.

Intuitívne ovládanie tlačiarne Zebra

Pri použití tlačiarne etikiet Zebra ZD220 TT oceníte ľahké a rýchle ovládanie. Tlačiareň je vybavená 1 tlačidlom, prostredníctvom ktorého možno za chvíľu navoliť všetko potrebné. Na dokonalý prehľad o stave tlačiarne navyše slúži praktický LED indikátor. Tlačiareň etikiet Zebra ZD220 TT ponúka rýchlosť tlače 102 mm/s a rozlíšenie 203 DPI.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie USB

Rozmery

Výška 151 mm
Hĺbka 220 mm
Šírka 176 mm
Hmotnosť 1,1 kg

Výbava

Displej Bez displeja

Farba

Farba Čierna

Typ

Farba tlače Čiernobiela
Technológia tlače Termotransfer
Určenie Priemyselné využitie

Vlastnosti

Rozlíšenie tlače 203 DPI
Max. šírka pásky 112 mm
Max. odporúčaná rýchlosť tlače 152 mm/s
Kód:  z061866b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZD22042-T0EG00EZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12