Obnoviť stránku

Yenkee

Yenkee - banner

YENKEE: New awaits you

Sme tu na to, aby sme ľuďom pomáhali objavovať nové. A tým nemyslíme iba najnovšie technológie, ale aj nové zážitky a životné skúsenosti, ku ktorým naše produkty dopomôžu. Naším poslaním je objavovať tie najnovšie technológie a ponúkať ich v dostupnej a dizajnovo atraktívnej forme všetkým. Veríme, že pred nami je nekonečný priestor na niečo nové, a nikdy sa nezastavíme pri jeho objavovaní. Sme vytrvalí optimisti, ktorí veria vo všetko nové. Sme Yenkee.

Herné slúchadlá Yenkee

Slúchadlá Yenkee

So slúchadlami Yenkee si naplno užijete ako počúvanie hudby, tak aj hranie počítačových hier. Mušle z mäkkých materiálov, pohodlných pri dlhom nosení, sú vybavené kvalitnými reproduktormi, ktoré vám sprostredkujú prvotriedny zvuk. Herné slúchadlá Yenkee s mušľami so zvukovou bariérou vás úplne uzavrú v prostredí obľúbenej hry a neprepustia k vašim ušiam žiadne ruchy z okolia. Slúchadlá Yenkee potešia aj polohovateľným mikrofónom, ktorý zaistí čistý prenos vášho hlasu.

Herné klávesnice a myši Yenkee

Hľadáte cenovo dostupnú, funkčnú, ale aj štýlovú hernú klávesnicu? Kovové vyhotovenie, nastaviteľné podsvietenie v niekoľkých farbách aj úrovniach a odolné klávesové spínače – to sú herné klávesnice Yenkee. Navyše nechýba ani funkcia anti-ghostingu, ktorá podporuje stlačenie niekoľkých klávesov súčasne. Herné myši Yenkee okrem dlhej životnosti a štýlového dizajnu ponúknu programovateľné tlačidlá, tvorbu makier, prepínanie medzi používateľskými profilmi, ale aj nastavenie RGB LED podsvietenia.

Herná klávesnica Yenkee
Tašky Yenkee

Puzdrá a tašky Yenkee

Puzdrá a tašky Yenkee zaisťujú bezpečie vášho mobilu, notebooku či fotoaparátu. Chráňte svoj telefón pomocou ochranných puzdier a fólií Yenkee, alebo využite bežecké puzdrá na telefón a majte svoje inteligentné zariadenie so sebou aj pri športovaní. Tašky a batohy na notebook Yenkee vám skvele poslúžia na služobných cestách, nastaviteľné ramenné popruhy a mäkké vystuženie umožnia pohodlné prenášanie. Fototašky Yenkee zase ochránia vašu zrkadlovku napríklad na ďalekých cestách za poznaním.

Spresniť parametre
123 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14