Obnoviť stránku

YENKEE YMC 1020GY

4,3 131 hodnotení
Cenová bomba
7,90 € Ušetríte 3,10 €

YENKEE YMC 1020GY

Stolný mikrofón Yenkee zachytí zvuk vášho hlasu vo vysokej kvalite. Poslúži najmä na online hry, četovanie, streamovanie a videokonferencie. Odnímateľný, protišmykový stojan s nastaviteľným náklonom zabezpečuje maximálnu flexibilitu umiestnenia a mikrofón tak určite nebude na pracovnom stole prekážať. Už sa nemusíte báť, že vás priatelia, kolegovia či spoluhráči nebudú dobre počuť. Pokiaľ práve potrebujete chvíľku súkromia, môžete mikrofón vypnúť mechanickým vypínačom. Oproti výrobkom rovnakej triedy zaujme, navyše profesionálnym dizajnom a dodá štýl vašej zostave PC.

Hlavné prednosti

  • Plug and Play – funguje ihneď po pripojení k počítaču
  • Štýlový vzhľad stolného mikrofónu
  • Perfektné akustické vlastnosti
  • Profesionálna kvalita za nízku cenu
  • Všesmerový rozsah

Streamujte bez prekážok

Mikrofón Yenkee sníma zvuk zo všetkých smerov a okrem toho je vybavený pripájacím káblom s dĺžkou 1,8 metra. V kombinácii s nastaviteľným stojanom to znamená, že sa nemusíte nijako obmedzovať v priestore, v ktorom prebieha snímanie zvuku. Ak dávate prednosť držaniu stolného mikrofónu v ruke, nie je problém stojan ľahko a rýchlo odpojiť. Vďaka jacku s priemerom 3,5 mm je možné mikrofón pripojiť k ľubovoľnej štandardnej zostave PC či notebooku.

 

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 50 Hz
Frekvencia do 16 000 Hz
Impedancia 2 200 Ohm
Citlivosť -55 dB

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack
Dĺžka kábla 1,8 m

Vlastnosti

Súčasť balenia Stojanček
Vhodné pre Mluvené slovo
Kód:  YEEmia01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YMC 1020GY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17