Obnoviť stránku

WHIRLPOOL

Whirlpool - chladničky a ďalšie spotrebiče

Whirlpool – nechajte sa očariť 6. zmyslom

Od odstraňovania škvŕn po pečenie obľúbených sušienok – spotrebiče Whirlpool vám pomáhajú udržať deň v pohybe. Patentovaná technológia 6. zmysel sa stane spojencom pri každodenných činnostiach a vašej domácnosti tak poskytne starostlivosť a pozornosť, ktorú vyžaduje. Či už potrebujete práčku, ktorá preperie každú špinu, rúru, čo nepripáli žiadnu bábovku alebo umývačku s unikátnou silou čistiacich trysiek. Prezrite si všetky rady spotrebičov a nájdite to pravé pre vás aj vašu rodinu. Whirlpool premýšľa za vás a pomôže vám dosiahnuť tie najlepšie výsledky s minimálnymi nákladmi.

Whirlpool rúra a varná doska

Varte s Whirlpool – rúra či varná doska vám to uľahčí

S kvalitnými kuchynskými spotrebičmi zvládnete akúkoľvek výzvu. Klasická aj mikrovlnná rúra Whirlpool sa vďaka inteligentným funkciám a prednastaveným programom postarajú o jednoduchú a zdravú prípravu pokrmov. Ďalším pomocníkom je varná doska Whirlpool, ktorej prémiové materiály a moderné technológie zaistia dokonalý výsledok. Čistý vzduch aj osvetlenie pri varení vám zaistí odsávač pár.

 
 
Sušička bielizne Whirlpool

Sušička a práčka Whirlpool – nová úroveň sviežosti

Nezamýšľajte sa nad tým, či budete po skončení prania alebo sušenia doma. Sušička bielizne aj práčka Whirlpool udrží bielizeň sviežu až niekoľko hodín vďaka funkcii FreshCare+, teda jemným pohybom bubna a zároveň cirkulácii vzduchu a pary. Stačí si len vybrať medzi horným a predným plnením. Do oka vám môže padnúť aj práčka so sušičkou, ktorá ušetrí miesto aj čas. Uľahčite si prácu s technológiou 3Dry so špeciálnym prúdením vzduchu na ešte efektívnejšie sušenie.

Umývačka Whirlpool si poradí aj s tou najsilnejšou mastnotou

Umývačka Whirlpool s technológiou PowerClean Pro zvládne vďaka 18 vysokotlakovým tryskám umyť aj silne znečistený riad. Pýši sa flexibilným usporiadaním a takým tichým chodom, že o priebehu umývania vás uistí až projekcia svetla na podlahe. Úsporný 6. zmysel posudzuje spotrebu vody podľa miery znečistenia riadu. Umývačka riadu Whirlpool s technológiou PowerDry pred koncom sušiaceho cyklu pootvorí dvierka, takže je riad dokonale suchý.

Whirlpool umývačka
Spresniť parametre
276 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03