Obnoviť stránku

Sušičky prádla WHIRLPOOL

Sušička Whirlpool

Sušičky Whirlpool: Nadčasové a inteligentné

Spoločnosť Whirlpool patrí medzi najlepších európskych výrobcov v oblasti domácich spotrebičov. Za necelých 20 rokov uviedla na trh funkčné, dizajnové, ale aj pokrokové kúsky. Vďaka nepretržitému výskumu sa Whirlpool spotrebiče neustále inovujú, čím zjednodušujú náš každodenný život. Sušičky Whirlpool nie sú výnimkou. Ich inovatívne technológie ušetria nielen váš čas, ale aj spotrebu energie. Medzi ďalšie progresívne produkty patria nízkoenergetické práčky, ktoré kúpite aj v súprave so sušičkou.

Sušičky prádla Whirlpool FreshCare+

Sušička Whirlpool FreshCare+ pre sviežu bielizeň

Sušička Whirlpool s jedinečnou funkciou FreshCare+ osviežuje bielizeň až 6 hodín po skončení sušiaceho cyklu. Vďaka regulovateľnej teplote od 35 °C do 45 °C a rotáciám bubna bude vaša bielizeň príjemne teplá, nadýchaná a neotlačená, čo ušetrí aj prácu so žehlením. Funkcia zároveň zabraňuje tvorbe baktérií. Sušička Whirlpool FreshCare+ disponuje energeticky vysoko úsporným motorom, ktorý poskytuje tú najvyššiu starostlivosť o vlákna.

Kondenzačné sušičky Whirlpool – dnes už štandard

Kondenzačné sušičky Whirlpool ponúkajú niekoľko druhov programov a moderných funkcií. Tepelné čerpadlo zaistí úspornú prevádzku a dokonale vysušenú bielizeň, technológia 6. zmysel zasa zaznamená úroveň vlhkosti, vďaka ktorej sa program sušenia automaticky prispôsobí. O šetrné a jemné kúsky oblečenia sa sušička Whirlpool postará cez funkciu Woolmark Blue, ktorá je vhodná aj pre bielizeň s označením „na ručné pranie“.

Sušičky prádla Whirlpool
Práčka a sušička prádla Whirlpool 2 v 1

Parné sušičky Whirlpool pre dokonalý výsledok

Sušičky Whirlpool s parným systémom SteamCare fungujú na princípe sušenia teplým vzduchom a následnom ochladení. To zabraňuje pokrčeniu bielizne, čo vám ušetrí prácu so žehlením. Práčka a sušička Whirlpool 2 v 1 vašu bielizeň vyperie, a potom ju aj vysuší. Tým ušetríte čas, spotrebu energie a tiež financie. Tieto spotrebiče sa pýšia šetrným vysušením aj tých najjemnejších tkanín a niekoľkými programami pre starostlivosť o vašu bielizeň.


Čím sa vyznačuje Whirlpool sušička?

Whirlpool patrí k špičke v oblasti bielej elektroniky. Spoločnosť tak má bohaté skúsenosti aj v oblasti sušenia bielizne. Whirlpool sušička ponúka mnoho užitočných funkcií na zjednodušenie a zefektívnenie celého procesu.

Aké prednosti ponúknu Whirlpool sušičky?

Pozrite sa na benefity, ktoré vám prinesú Whirlpool sušičky:

  • Bielizeň nemusíte vešať na sušiak. Už nikdy.
  • V prípade kombinovaného modelu (práčka a sušička Whirlpool) máte s oblečením už ozaj nulové starosti.
  • Sušička prádla Whirlpool nezvyšuje vlhkosť vzduchu v miestnosti (na rozdiel od sušiaku).
  • Prekáža vám sušiak? Teraz už ho môžete spratať.
  • Na slniečku bielizeň vybledne. V sušičke sa to nestane.
  • Vaše oblečenie bude voňavé, svieže a mäkké. Zrejme ho ani nebudete musieť žehliť.

Čo je kondenzačná sušička Whirlpool?

Kondenzačná sušička Whirlpool suší horúcim vzduchom. Ten je potom ochladzovaný, na čo je kondenzát z bielizne odvádzaný hadicou do odpadu či do zásobníka. Spotrebič využíva teplejší vzduch, kvôli čomu dochádza k vyššej spotrebe elektrickej energie, než je tomu napríklad u odvetrávacích modelov. Kondenzačné Whirlpool sušičky sa však skvele hodia do malých bytov práve preto, že odvetrávanie nevyžadujú. Navyše kladú dôraz na úspornosť, a takisto disponujú celým radom užitočných funkcií.

Whirlpool sušička a jej vlastnosti

Ako postupovať pri výbere? Aby Whirlpool sušička robila presne to, čo chcete, nezabudnite si prejsť pár základných parametrov, ktoré platia nielen pre túto značku. Všetky sušičky Whirlpool majú energetickú triedu, kapacitu oblečenia, účinnosť odstreďovania, hlučnosť v dB, ale aj užitočné funkcie, ktorých prítomnosť si zamilujete.

Ktorá bude tá pravá sušička Whirlpool? Recenzie vám môžu poradiť

Ste stále na vážkach? Pozrite sa, aké má vami vybraná sušička Whirlpool recenzie a zistite, čo vyzdvihujú naši zákazníci najčastejšie. Zavítať môžete aj do našej poradne, kde na vás čakajú praktické rady v podobe zodpovedaných otázok.

Spresniť parametre
20 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19