Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W9 OM2 4MS2 H

+ 10 rokov záruka na motor ventilátora
1,7 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
524,90 €

WHIRLPOOL W9 OM2 4MS2 H

Vstavaná teplovzdušná rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H s objemom 73 l sa vďaka svojmu dizajnu a nerezovému vyhotoveniu skvele hodí do každej kuchyne. Teplovzdušná rúra patrí do energetickej triedy A+ a zvláda veľa funkcií, ktoré vám uľahčia prácu v kuchyni. Rúra disponuje samočistením SmartClean-hydro, na ktoré je využívaná iba para. Dobre poslúži tiež farebný a prehľadný 3,5-palcový displej SmartDisplay, pomocou ktorého bude ovládanie rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H hračkou. Ďalšou výhodou je napríklad teplotná sonda s pamäťovým drôtom, podpora konektivity Wi-Fi, nerezový povrch iXelium či SoftClosing pre veľmi tiché zatváranie dvierok.


Kľúčové vlastnosti teplovzdušnej rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H

  • Vstavaná teplovzdušná rúra od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti WHIRLPOOL
  • Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H má objem 73 l
  • Farebný displej SmartDisplay 3,5" pre pohodlné a prehľadné ovládanie
  • 6. zmysel - úspora až 30 % energie
  • Nerezový povrch iXelium pre dlhú životnosť
  • Samočistiaci systém SmartClean
  • Teplotná sonda s pamäťovým drôtom
  • SoftClosing pre pohodlné a tiché dovieranie dvierok
  • Podpora konektivity Wi-Fi
  • Špeciálne funkcie Ready2Cook a Cook4 pre rýchle a účinné varenie

Hlavné technológie vstavanej teplovzdušnej rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H


Technológia 6. zmysel

Zvoľte si technológiu, ktorá myslí za vás.

Funkcia 6th Sense Live

Podporuje konektivitu rúry a mobilných zariadení prostredníctvom Wi-Fi.

6th Sense Live aplikácia

Vzdialené ovládanie spotrebiča.

Funkcia Smart Display

Váš osobný asistent pri varení, ktorý sleduje vaše chute.


Funkcia 6. zmysel LifeStyle Combinations

6. zmysel - kombinácia varenie.

Teplotná sonda: Unikátna štvorbodová teplotná sonda

Pohodlné vyťahovanie plechov z rúry bez obáv z ich vypadnutiu.

Cook4

Príprava až troch pokrmov naraz.

Multiflow

Rovnomerné prepečenie pokrmov vďaka systému cirkulácie horúceho vzduchu s rovnomernou distribúciou horúceho vzduchu vo vnútri rúry na pečenie.


Ready2Cook

Rýchlejšie a lacnejšie pečenie!

Samočistiaci systém: SmartClean

Ekologické čistenie pomocou pary.

Koľajničky: Úroveň 2

Pohodlné vyťahovanie plechov z rúry bez obáv z ich vypadnutiu.

SoftClosing+

Špeciálne závesy zaisťujú pomalé a tlmené dovieranie dvierok rúry.



Detská ochrana

Z najmenších kuchárov nemusíte mať strach.

iXelium

Špeciálna úprava nerezového povrchu nanotechnológiou, ktorá bráni zmene farby nehrdzavejúcej ocele a proti škrabancom.

Energetická trieda: A+

Vďaka vyššej energetickej účinnosti sú náklady na elektrinu až o 20 % nižšie ako u spotrebiča v energetickej triede A.

Objem: 73 l.

Priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia.


Nadčasový dizajn z radu W Collection

W Collection je rad, ktorý vám ponúka vysoký výkon a dokonalý dizajn, ktorý skvele doplní akýkoľvek interiér kuchyne. Teplovzdušnú rúru WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H možno veľmi ľahko zabudovať do vašej kuchyne tak, aby skvele zapadla.

Technológia 6. zmysel, ktorá myslí za vás

Aj varenie môže byť zábava. So vstavanou teplovzdušnou rúrou WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H to bude však úplná hračka. Rúra je totiž vybavená inovatívnym 6. zmyslom, ktorý dokáže úplnej zázraky. Pomocou zabudovaných senzorov odhadne množstvo a určí teplotu aj čas pečenia tak, aby výsledok bol vždy dokonalý. Všetko môžete pohodlne sledovať na prehľadnom displeji.

Dotykové ovládanie pomocou funkcie 6th Sense Live

Ovládanie rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H je vďaka aplikácii 6 SenseLive je úplná hračka. Aplikácia vám umožňuje okrem iného aj ovládanie rúry na diaľku, kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Nastaviť si môžete zapnutie rúry, prednastaviť optimálne parametre pečenia či zvoliť požadovaný program. V aplikácii si možno tiež písať vlastné nákupné zoznamy alebo ukladať obľúbené a nové recepty.

Smart Display sa stane vaším nenahraditeľným spoločníkom

Vstavaná teplovzdušná rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H je vybavená 3,5-palcovým Smart displejom, ktorý ponúka 16 farieb a rozlíšenie 480 × 320 bodov. Prepojenie cez internet je tak zárukou úplného komfortu a bezkonkurenčnej kvalityPustiť si môžete tiež vašu obľúbenú hudbu vo formáte MP3, ktorá vám navodí skvelú atmosféru. Displej dokáže zobrazovať postupnosti obrázkov, jednoduché vety a zrozumiteľné pokyny, ktoré určite oceníte pri vašom varení. Navoliť si môžete tiež jednu z približne 60 kuchárskych volieb pod šiestimi automatickými programami.

Inteligentné varenie s LifeStyle Combinations

Aj v receptoch by mal byť vždy poriadok. A presne s tým vám pomôže inteligentná funkcia LifeStyle Combinations, ktorá triedi recepty podľa kategórií, vďaka čomu máte vždy úplný prehľad o všetkých receptoch. Navoliť si môžete kategórie napríklad pre vegetariánov, grilovanie či obľúbené múčniky. Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H potom sama nastaví dané parametre, teplotu aj dobu prípravy tak, aby bol výsledok vášho pokrmu vždy dokonalý.

Unikátna štvorbodová teplotná sonda

Vstavaná rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H je vybavená unikátnou štvorbodovou teplotnou sondou, ktorá vám dovolí regulovať teplotu pokrmu v štyroch rôznych bodoch naraz. Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H automaticky upraví dobu pečenia a vo chvíli, keď dosiahne požadovanú teplotu vo vnútri pokrmu, tak automaticky dokončí postup pečenia. Vďaka tomu tak budete mať úplný prehľad o tepelnej úprave všetkých druhov mäsa, chleba či koláčov.

S funkciou Cook4 môžete pripraviť až 4 pokrmy naraz

Ak nestíhate a chceli by ste mať všetky pokrmy hotové zároveň, určite oceníte praktickú funkciu Cook4, ktorá vám umožní pripraviť až 4 pokrmy naraz bez toho, aby došlo k zmiešaniu chutí a vôní. Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H disponuje vysoko účinným vykurovacím telesom, ktoré po aktivácii funkcie Cook4 spolupracuje so systémom cirkulácie vzduchu. Tento systém rovnomerne ohrieva vnútorný priestor a zaisťuje konštantný obeh vzduchu. Výsledkom je perfektná kvalita a výrazná úspora času a energie.

Teplovzdušná rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H s Multiflow funkciou

Ideálne prepečenie vašich pokrmov dosiahnete pomocou teplovzdušnej funkcie Multiflow, ktorá pripraví vaše pokrmy rýchlo a zároveň rovnomerne. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore teplovzdušnej rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H, vďaka čomu je zaistená rovnomerná tepelná úprava zo všetkých strán súčasne. To všetko v krátkom čase!

Úsporná funkcia Ready2Cook

Aby ste mali pečenie ešte o niečo komfortnejšie, je rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H vybavená unikátnou funkciou Ready2Cook. Táto funkcia umožňuje vložiť pokrm do rúry aj bez zdĺhavého predhrievania. Vďaka tomu získate hŕbu času na iné aktivity či nasledujúce prípravy.

Jednoduché čistenie pomocou samočistiaceho systému SmartClean

Nielen jedlo, ale tiež rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H potrebuje vašu starostlivosť. Po dopečení vašich chutných pokrmov je potrebné rúru vyčistiť. To nie je však nič zložité. Vďaka inovatívnej technológii SmartClean je čistenie neuveriteľne jednoduché. SmartClean rúru dôkladne vyčistí už za 35 minút. Stačí jednoducho naliať 200 ml vody na dno rúry a zvoliť program SmartClean. Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H tak bude krásne čistá a pripravená na ďalšie použitie. Prebytočné nečistoty odstránite pomocou vlhčenej handričky.

Bezpečná manipulácia pomocou koľajničiek: úroveň 2

Bezpečnosť počas varenia je veľmi dôležitá. A presne preto je kuchynská rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré vám zaručia ľahké a pohodlné usadenie plechu tak, aby ste ich mohli ľahko vysunúť bez rizika vypadnutia či nepríjemného popálenia.

SoftClosing+ pre tiché zatváranie dvierok

To nie je zďaleka všetko! Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H je tiež vybavená systémom SoftClosing+, vďaka ktorému je zatvorenie dvierok tiché a veľmi pohodlné. Stačí len ľahko zatlačiť a dvierka sa sami pohodlne zatvoria.

Detská ochrana pre vaše malé ratolesti

Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H myslí aj na vašich najmilších. Ochrana spočíva v podobe zablokovania ovládacieho panelaAby ste zabránili zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

iXelium povrchová úprava rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H

Revolučná povrchová úprava iXelium vám zaistí dlhodobejší lesk rúry WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H, ktorá rozžiari každú kuchyňu. Úprava iXelium zabraňuje vzniku škrabancov alebo zmene farby.

Úsporná energetická trieda A+

Rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H patrí do energetickej triedy A+, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. Rúra spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie než bežné spotrebiče v rovnakej energetickej triede bez toho, aby to malo vplyv na jej schopnosti a funkcie.

Teplovzdušná rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H s objemom 73 litrov

Teplovzdušná rúra WHIRLPOOL W COLLECTION W9 OM2 4MS2 H vám poskytne dostatočný priestor na prípravu všetkých vašich obľúbených pokrmov. Objem 73 litrov s 5 rôznymi úrovňami je ideálny pre veľké domácnosti.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 3 650 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Farba rúry

Farba Čierna, Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Povrch proti odtlačkom prstov, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  WHTR013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  859991549730
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12