Obnoviť stránku

WD Purple 2 TB

4,6 60 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WD Purple 2 TB


Pevný disk Western Digital Purple s kapacitou 2000 GB je z modelového radu, ktorýbol vyvinutá exkluzívne pre kamerové a sledovacie systémy. Je navrhnutý tak, aby nahradil štandardné stolové pevné disky, ktoré nie sú vhodné pre náročnú nepretržitú prevádzku sledovacieho systému s vysokým rozlíšením. Disky pre stolové počítače sú určené len pre krátke prevádzkové intervaly a nie sú konštruované tak, aby vydržali výkyvy vysokých teplôt a vibrácie zariadenia, ktoré sú pri sledovacích systémoch bežné. Investíciou do pevného disku WD Purple vám odpadne veľa starostí, získate vysokú spoľahlivosť a istotu.


Správna voľba na sledovanie

Úložisko na sledovanie WD Purple ponúka jedinečnú technológiu AllFrame, vďaka ktorej vámprináša špičkovú spoľahlivosť a bezstarostnú inštaláciu bezpečnostného systému pre domácnosť alebo malý až stredný podnik.
Úložisko na sledovanie WD Purple je navrhnuténa nepretržitú prevádzku bezpečnostných sledovacích systémov s vysokým rozlíšením, ktoré využívajú až osem pevných diskov a až 32 kamier.

Múdra voľba pre sledovanie
 

Navrhnuté pre kompatibilitu
 

Navrhnuté pre kompatibilitu

WD Purple využíva technológiu IntelliSeek na optimálnu rýchlosť vyhľadávania, čoumožňuje obmedziť spotrebu energie, hlasitosť a vibrácie, ktoré by mohli spôsobiť rýchlejšie opotrebovanie disku určeného pre stolové počítače.

 

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 640 g (0,64 kg)

Farba

Farba Antikoro

Použitie

Použitie Do počítača, Dátové úložiská

Vlastnosti

Vyrovnávacia pamäť 64 MB

Spotreba

Kód:  FW230q
Produktové číslo:  WD20PURX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03