Obnoviť stránku

Western Digital

Tovar značky Western Digital vieme doručiť už v deň objednávky! Väčšinu produktov máme na sklade, takže nemusíte na nič čakať. Vytvorte objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať
Spresniť parametre
159 položiek

Western Digital

Spoločnosť Western Digital, skrátene WD, bola založená v roku 1970 pod menom General Digital. Súčasný názov firma prijala až v roku 1971. V súčasnej dobe ide o jedného z najväčších výrobcov pevných diskov na svete. Pevné disky Western Digital dnes patria k absolútnej špičke. Sú nielen rýchle, spoľahlivé a ponúkajú široké možnosti zabezpečenia vašich dát.

Aké pevné disky Western Digital (WD) ponúka? 

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07