Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WD Blue 1TB

4,7 1 544 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
53,90 €

WD Blue 1TB


Disk s kapacitou 1000 GB

Pevný disk s kapacitou 1000 GB

Rýchly, spoľahlivý a veľmi tichý pevný disk s výbornou kapacitou 1000 GB a navýšenou vyrovnávacou pamäťou na 64 MB. Jeho parametre zaručujú nadštandardný výkon disku, čo z neho robí vhodné úložisko pre výkonné zostavy, multimediálne zariadenia a počítače určené pre hranie hier.

Disk je vybavený veľkým množstvom technológií pre ochranu dát a bezporuchovú prevádzku. Pre maximálnu odozvu a prenosovú rýchlosť je s konektorom pre moderné rozhranie SATA III s rýchlosťou až 6 Gbps.


Užitočné technológie a ochrana disku

Výborný čas prístupovej doby zaručuje rýchle a pohotové nájdenie uložených dát a pripravenosť na ich zápis. Tomu pomáha aj technológia IntelliSeek, ktorá pomocou vylepšeného vyhľadávacieho algoritmu pre zápis a čítanie zvyšuje účinnosť vykonávaných operácií. Ochrana dát je zabezpečená pomocou vynikajúcej technológie Data Lifeguard.

Pevný disk automaticky hľadá poškodené miesta disku, ktoré následne izoluje a snaží sa ich opraviť. To, spolu s ochranou ShockGuard chrániaca disk proti otrasom výrazne predlžuje dobu životnosti pevného disku. S lepšou inštaláciou, diagnostikou a prípadnou jednoduchou opravou dát sú k dispozícii aj programy vytvorené špeciálne pre tieto disky v balíku Data Lifeguard Tools.

Ochrana disku

Parametre a špecifikácia

Typ úložiska

Kapacita úložiska 1 000 GB (1 TB)
Kapacita disku 1 000 GB (0,98 TB)

Rozmery

Šírka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 25,4 mm (2,54 cm)
Hĺbka 147 mm (14,7 cm)

Hmotnosť

Hmotnosť 450 g (0,45 kg)

Farba

Farba Modrá

Rad

Rad disku WD Blue

Použitie

Použitie Do počítača, Interný

Vlastnosti

Technológia zápisu CMR
Vyrovnávacia pamäť 64 MB
Funkcie Advanced Format
Maximálna hlučnosť 30 dB

Spotreba

Kód:  FW138l
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WD10EZEX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11