Obnoviť stránku

Úprava vzduchu Concept

Čističky vzduchu Concept

Úprava vzduchu so značkou Concept

Zdravé a čisté ovzdušie v domácnosti je základom pre bezpečný domov. Veľmi vlhký alebo naopak veľmi suchý vzduch a nečistoty, ktoré sú jeho súčasťou, môžu spôsobovať mnoho ochorení, podporovať alergie alebo unavovať organizmus, preto je potrebné sa o vzduch v domácnosti starať. Najrýchlejšie a najefektívnejšie vám pomôžu čističky vzduchu, zvlhčovače a odvlhčovače Concept.

cisticky vzduchu concept

Čističky vzduchu Concept

Čistý a zdravý vzduch bez baktérií, vírusov, smogu, zápachu, rôznych typov alergénov a ďalších nebezpečných látok vám zaručia čističky vzduchu Concept. Sú vybavené až 7-násobnou filtráciou, ktorá zachytí škodlivé látky a zamedzí ich šíreniu. Súčasťou je aj UV lampa, ktorá likviduje škodliviny a ionizátor, ktorý zvyšuje množstvo záporne nabitých iónov vo vzduchu, čím zlepšuje kvalitu ovzdušia. Zároveň čistička disponuje senzorom kvality ovzdušia, vďaka ktorému rýchlo zistíte mieru poletujúceho prachu v ovzduší. Čistička sama na základe aktuálneho stavu nastaví optimálnu rýchlosť čistenia a vzduch dokonale vyčistí. Úpravu vzduchu si doprajte aj v noci vďaka nočnému režimu, ktorý vypne všetko osvetlenie a zníži výkon motora, aby pracoval vo veľmi tichom režime. Vďaka mobilnej aplikácii Concept Home prístroj na diaľku spustíte alebo vypnete, upravíte rýchlosť čistenia, zistíte stav filtrov alebo napríklad skontrolujete aktuálny stav ovzdušia v miestnosti.

Zvlhčovače Concept

Suchý vzduch v domácnosti zvyšuje riziko respiračných ochorení, zhoršuje astmu, alergie a celkovo unavuje organizmus. Ak vás trápi nízka vlhkosť v domácnosti, najlepším pomocníkom je zvlhčovač. Ten dokáže zvýšiť vlhkosť v miestnosti, vytvoriť zdravšie prostredie, a dokonca prevoňať domov vami vybranou vôňou vďaka aróma difuzéru. Zvlhčovače Concept sú tiché, takže ich môžete mať zapnuté aj v noci, stačí si navoliť časovač, po akom dlhom čase chcete, aby sa vypol. Niektoré modely vás potešia farebným podsvietením, ktoré si môžete voliť podľa nálady alebo interiéru miestnosti. Zvlhčovač Concept ZV2021 disponuje ešte UVC lampou a plazmou, ktoré pomáhajú odstrániť zo vzduchu všetky škodlivé baktérie, vírusy, plesne či zápachy.

zvlhčovače vzduchu concept
odvlhčovače vzduchu concept

Concept odvlhčovače 

Odvlhčovače Concept zatočia s vysokou vlhkosťou a plesňami, ktoré môžu spôsobovať zápaly dutín, priedušiek a ďalšie choroby dýchacieho ústrojenstva. Platí, že čím väčší odvlhčovač so zásobníkom na vodu máte, tým väčšiu miestnosť vám odvlhčí. Po naplnení zásobníka sa prístroj automaticky vypne a rozsvieti sa signalizácia. Odvlhčovače disponujú zároveň dotykovými displejmi pre jednoduchšie ovládanie. Súčasťou je 3-násobná filtrácia pre čistý vzduch s prachovým filtrom, HEPA filtrom 13 a uhlíkovým filtrom. Novšie modely sú vybavené UV lampou a ionizátorom.


Spresniť parametre
80 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12