Obnoviť stránku

CONCEPT ZV2021 Perfect Air Smart

4,3 9 hodnotení
131,90 €

CONCEPT ZV2021 Perfect Air Smart

Vytvorte si príjemne svieže prostredie so zvlhčovačom Concept ZV2021 Perfect Air Smart, ktorý v sebe snúbi dva prístroje v jednom – zvlhčovač vzduchu a aróma difúzor. Poteší vás aj funkciou plazmy a UVC lampy. V tejto kombinácii sa postará o čistý a svieži vzduch. Zvlhčovač vzduchu je ideálny do miestnosti vo veľkosti až 50 m2. Na výber máte dokopy 4 režimy s maximálnym výkonom 350 ml/h. Zvlhčovač vzduchu Concept je vybavený objemnou 4,6-litrovou nádobou na vodu, do ktorej môžete nakvapkať váš obľúbený éterický olej, ktorý vám pomôže navodiť príjemnú atmosféru a povzbudiť vaše telo. Zaiste oceníte aj prehľadný LED displej a možnosť prepojenia prístroja cez mobilnú aplikáciu Concept Home.

UVC

Plazma

Aróma difúzor


Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart

  • Kombinácia zvlhčovača a aróma difúzora
  • Moderné čierne vyhotovenie
  • Ideálny do miestností vo veľkosti až 50 m2
  • 4 režimy s maximálnym výkonom 350 ml/h
  • 4,6-litrová nádoba na vodu
  • Pridajte si váš obľúbený vonný olejček, ktorý pomôže navodiť lepšiu atmosféru
  • Funguje na princípe ultrazvuku
  • Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2021 disponuje časovačom
  • Možnosť prepojenia cez mobilnú aplikáciu Concept Home
  • Vlhké prostredie zaistí lepšie dýchanie vďaka 7 úrovniam intenzity pary
  • Prístroj sa automaticky vypne, pokiaľ nebude v nádobe žiadna tekutina
  • LED prehľadný displej
  • Produkcia pary na jedno naplnenie až 34 hodín

Kombinácia UVC lampy a plazmy pre čistý a svieži vzduch

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart je kombináciou aróma difúzora a zvlhčovača, ktorý vám prevonia celý váš byt. Zaiste si vás získa svojím moderným čiernym vyhotovením, ktoré doplní akýkoľvek interiér. Zvlhčovač je ideálny do miestností vo veľkosti až 50 m2. Súčasťou zvlhčovača je aj objemná 4,6-litrová nádoba na vodu, ktorá dokáže vytvárať paru počas až 34 hodín. Akonáhle dôjde v prístroji Concept ZV1210 Perfect Air voda, sám sa automaticky vypne. V kombinácii s UVC lampou a plazmou pomáha zo vzduchu odstrániť škodlivé baktérie, vírusy, plesne a dokonca aj zápach.

Vlhké prostredie zaistí lepšie dýchanie vďaka 7 úrovniam intenzity pary

Pokiaľ vás trápi počas roka alergia alebo máte problémy s častým prechladnutím, je zvlhčovač vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart pre vás ako stvorený. Suchý nepríjemný vzduch totiž dokáže účinne zvlhčiť, vďaka čomu sa vám bude lepšie dýchať. Zvlhčovač Concept ZV2021 Perfect Air Smart vám ponúka 7 úrovní intenzity pary, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Prístroj si môžete vďaka tichej prevádzke zapnúť aj počas spánku.

Zvlhčovač Concept ZV2021 Perfect Air Smart so 4 prevádzkovými režimami

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart vám ponúka 4 prevádzkové režimy, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb. Po zapnutí prístroja sa automaticky aktivuje režim Auto, v ktorom kontroluje zvlhčovač optimálnu vlhkosť v závislosti od teploty v miestnosti. V prípade, že zvolíte režim Health, prístroj udržuje vlhkosť na optimálnej hodnote 60 % a zároveň sa aktivujú funkcie ohrievaného zvlhčovania a UVC. Zvlhčovač Concept ZV2021 Perfect Air Smart má k dispozícii aj režim Baby, ktorý udržuje vlhkosť na hodnote 55 % a aktivuje funkcie ohrievaného zvlhčovania, plazmu a UVC. Hodnotu vlhkosti vzduchu je možné nastaviť aj pohodlne ručne v rozmedzí od 30 – 75 %. Ak budete chcieť prístroj pustiť počas spánku, zvoľte režim Night, ktorý pracuje so zhasnutými indikátormi na dotykovom paneli.

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart s funkciou plazmy a UVC lampy

Zvlhčovač Concept ZV2021 Perfect Air Smart má k dispozícii unikátne funkcie PLAZMA a UVC lampu, ktoré minimalizujú množstvo vírusov v ovzduší. Zároveň efektívne odstraňujú zápach v miestnosti. Funkcia PLAZMA vypúšťa do vzduchu pomocou vysokého napätia kladné aj záporné ióny, ktoré sa vytvárajú v prírode. Tieto ióny sa zhlukujú a spoločne likvidujú vírusy poletujúce vo vzduchu, znižujú prašnosť a rozkladajú škodlivé plyny. Výsledkom je svieži a čistý vzduch. Súčasťou zvlhčovača Concept ZV2021 Perfect Air Smart je aj ultrafialové žiarenie typu C, ktoré narúša bunkovú štruktúru DNA baktérií, vírusov, plesní a ďalších mikróbov.

Pridajte do nádoby váš obľúbený vonný olejček

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart vám ponúka možnosť pridať do nádobky váš obľúbený vonný olejček, vďaka ktorému si môžete užívať príjemné chvíľky odpočinku a relax pri vašej obľúbenej knižke či seriáli. Éterické oleje majú upokojujúci a posilňujúci účinok. Napríklad levanduľa je skvelá na upokojenie organizmu a podporuje hojenie. Vôňa eukalyptu vám pomôže od nepríjemnej bolesti hlavy, uvoľní dýchacie cesty a celkovo podporí váš imunitný systém. Svieža citrusová vôňa zase zlepšuje náladu a osviežuje prostredie. Je teda úplne na vás, akému olejčeku dáte prednosť a pridáte ho do zvlhčovača Concept ZV2021 Perfect Air Smart.

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV2021 s časovačom

Súčasťou zvlhčovača vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart je praktický časovač, pomocou ktorého si môžete nastaviť čas zvlhčovania v rozmedzí do 1 do 12 hodín. Po uplynutí nastaveného času sa prístroj sám automaticky vypne.

Zvlhčovač Concept ZV2021 Perfect Air Smart funguje na princípe ultrazvuku

Zvlhčovač Concept ZV2021 Perfect Air Smart funguje na princípe ultrazvuku, ktorý dokáže premeniť vodu v nádržke na jemnú paru, ktorá je následne pomocou ventilačného systému rovnomerne vypúšťaná do miestnosti. Ultrazvukové zvlhčovače dosahujú vysoký zvlhčovací výkon. Zároveň sú energeticky úsporné. Zvlhčovač vzduchu disponuje výkonom až 350 ml vody za hodinu. Ideálny je tak do väčších miestností vo veľkosti až 50 m2.

Concept ZV2021 Perfect Air Smart s prehľadným LED displejom a mobilnou aplikáciou Concept Home

Ovládanie zvlhčovača vzduchu Concept ZV2021 Perfect Air Smart je skutočne jednoduché. Všetko si pohodlne nastavíte pomocou dotykového LED displeja, ktorý zároveň ukazuje aktuálnu vlhkosť a teplotu v miestnosti. Upozorní vás aj na nedostatok vody v zásobníku. Na výber máte studenú či teplú paru. V prípade potreby môžete regulovať prúdenie aj intenzitu vlhkosti. Na displeji si veľmi jednoducho nastavíte praktický časovač až na 12 hodín. Príjemným benefitom zvlhčovača Concept ZV2021 Perfect Air Smart je možnosť ovládania prístroja cez mobilnú aplikáciu Concept Home, ktorú si bezplatne stiahnete pre iOS aj Android. Cez mobil tak môžete zvlhčovač ovládať odkiaľkoľvek a kedykoľvek. V balení nájdete aj praktický diaľkový ovládač

Rodina Perfect Air

Zvlhčovače, odvlhčovače, čističky a mnoho ďalších produktov z radu Perfect Air sa postarajú o vašu myseľ, zdravé prostredie a svieži vzduch. Ak sa chcete dozvedieť ďalšie užitočné informácie o tom, čo všetko spôsobuje zlý vzduch v domácnosti, stačí kliknúť sem.

Doplňujúce informácie:

  • Hlučnosť: 35 dB
  • Rozmery: 23,5 × 20 × 34,8 cm
  • Zvlhčovací výkon: ±350 ml/h (studená para), ±50 ml/h (teplá para)
  • Príkon: 30 W (studená para), 110 W (teplá para)

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2
Mobilná aplikácia Áno
Príkon 110 W
Zvlhčovací výkon 350 ml/hod
Objem nádržky 4,6 l
Hlučnosť 35 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Časovač, Automatické vypnutie po vyprázdnení nádržky, Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, Diaľkové ovládanie, Aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky), Aróma difuzér, Zvlhčovač vzduchu, Regulácia výkonu

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 20 cm
Šírka 23,5 cm
Výška 34,8 cm

Vlastnosti

Hlučnosť 35 dB
Objem nádoby 4 600 ml
Funkcie Aromaterapia, Automatické vypnutie, Časovač, Nastavenie intenzity
Farba Čierna
Doba chodu 34 h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 50 m2
Kód:  CONZV021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZV2021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02